СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Најјако ми е "ФИФА оплеска со ждребот".:pos:
Доста бе со тие "коперација" муабети, дека се е местено, се некоја игра се игра.
Како може ФИФА да им ги мести утакмиците на Аргентина и Португалија и кој со кога ќе укрстува...
Најјако од се ми е за минатото СП, муабет на другар, дека Коло Муани намерно промашил у 125та минута за да освои Меси. :vozbud:
Никој никогаш нема речено дека Коло Муани намерно промашил. На секого му е сомнително тоа што Аргентина добија 5 пенали во 7 утакмици (најсмешниот пенал беше онаа глума на Ди Мариа во финалето), а тек особено да не зборуваме за мечот Холандија - Аргентина, на таа утакмица судијата на Аргентина им прости најмалку 3 црвени картони

Брат не е интересно веќе, кога губеше 4 5 финалиња по ред тогаш беше ботлер сега кога конечно нешто освои местено е се.

Ме гледаш дење ноќе да плачам колку Португалија со ништо не заслужи 2016та?
3то место од тогаш се тие финти па и сега на ова светско со 3то место ќе се протнеше. Убедливо најисфорсиран играч како се работи за турнири на репрезентации. Секогаш повеќе смета на тимот него што помага. Двајца сосема различни играчи. Место да уживате дур можете спаѓате на прелоши баитови и дискусии безвредни.
Па знам дека е таков.
30+ возрасни мажи ми кажуваат дека навиваат за Португалија сега на светсково само затоа што игра Рондално. Кога ќе се пензионира немало веќе да навиваат. Ја им викам фала богу ќе почнам пак да навивам за Португалија.
Што повеќе муабет да се прави ?

Дури јас стојам и на непопуларно мислење дека Роналдо ако не се повредеше 2016 год у финалето, Португалија немаше да освои.

Битно им заврши работа на португалците па сега нешто правдини ќе глумиме.
Автоматски споено мислење:

da brt
Прегледај го приврзокот 481615
Автоматски споено мислење:

И за Роналдно се мести. Примети и сам.
Реков уште лани, преклани кога ја напуштија Европа. Kога тие двајца ќе ги снема многу подобар ќе биде фудбалот без непoтребни "случајни случајности". И еве ЛШ е сосема нешто друго откако не гледаат да им ги спојуваат тимовите у финале.

Давор4е од паралелен универзум
Кажа машкиот чолизмо.:pos:

Досадни сте веќе и строго неинформирани а ова со ѕидот од 2011 година е од Уницеф кога ги праќаа Палестина и Израел за мир.
Веќе кога си толку паметен ја мислам можеш сам да се снајдеш и да видиш и за едниот и за другиот кои им се Израелските врски кога толку си решен мистерии да откриваш. Сподели што ќе најдеш. Поинтересно е сами кога си пукате во глава.

Рикенче енергијата му е првокласна и сува омраза према Меси така да секое мислење што го дели е мртов сериозен.
Пак си го поштувам, хардкор Пеналдо фанови нема појако нешто.
Секоја логика е уништена од старт, ролеркостер од дискусии секојпат.

Кажа машкиот чолизмо.:pos:

Досадни сте веќе и строго неинформирани а ова со ѕидот од 2011 година е од Уницеф кога ги праќаа Палестина и Израел за мир.
Веќе кога си толку паметен ја мислам можеш сам да се снајдеш и да видиш и за едниот и за другиот кои им се Израелските врски кога толку си решен мистерии да откриваш. Сподели што ќе најдеш. Поинтересно е сами кога си пукате во глава.

Рикенче енергијата му е првокласна и сува омраза према Меси така да секое мислење што го дели е мртов сериозен.
Пак си го поштувам, хардкор Пеналдо фанови нема појако нешто.
Секоја логика е уништена од старт, ролеркостер од дискусии секојпат.
Добро Давор4е.
Работата е што исто се напнуваш ко него како да е ваш клубот или па тебе Меси ти е брат него Лампард.

Господине уницеф ти реков дај најди ми слика од играч муслиман од таа генерација на Барса што има ставено кече и љуби ѕид.
Башка под некаква измислена иницијатива на уницеф за мир бла бла може да прикријат сосема друга цел.
Не планирам за двајцава да се замарам кога има многу помистериозни и поинтересни дешавања на светов.

Рикен ако навива за Португалија само заради Пеналдо и после планира да ја смени тогаш ништо не е поразличен од тебе.
Две различни страни на иста паричка.
Да погодам 2007ма год имавте 13-14 години ?

Никој никогаш нема речено дека Коло Муани намерно промашил. На секого му е сомнително тоа што Аргентина добија 5 пенали во 7 утакмици (најсмешниот пенал беше онаа глума на Ди Мариа во финалето), а тек особено да не зборуваме за мечот Холандија - Аргентина, на таа утакмица судијата на Аргентина им прости најмалку 3 црвени картони
Местено беше баце, нема лабаво со чика Инфантино.
HL5DplcWsAAI_fq.jpg

@Ska Maniac

Прегледај го приврзокот 481623

Јаки на тастатура слаби да се информираат со 2 клика.
Убаво реков, машкиот чолизмо. :pos:
1000647851.jpg
Чим некој или некои се сликаат со ваква појава заедно на слика, одма у старт треба да се земат со резерва добрите намери. А до тогаш гоими навивајте за Барса и мислите си дека се се заснова само на труд, знаење и талент .
Малце ви беше Епштајн и компанија па треба да ви се црта за да сфатите дека за некои паралели да се повлечат не треба квантна физика да се расправа.

Јас да сум на ваше место bи се запрашал за кого навивам ако некој од мојот клуб се поздрави со ваков а не пак да ги носи да лигават ѕид у Израел.
Ама вие си знаете. Џабе не ве викаат Барса фан бојс или на кратко "кажи ми дека навиваш за Барса заради Меси без да ми кажеш дека навиваш за барса заради Меси".
A до тогаш мисли си дека на некого му е битно мислењето на Бартра и Меси за мирот у Палестина. :pos: :pos:

1000647858.jpg

1000647859.jpg

Не си добар во главата очигледно.
Јас да се запрашам за кого навивам или ти?
Незнам што е толку тешко да го видиш текот на настаните каков бил и кај едниот и кај другиот. Ајде во право си, местена беше 2022 сега местат 2026 да тепа Португалија за Кардашијан педерлукот со ботокс да ми вади стомачни и да ми каже само он и никој друг на светов колку е најјак.

Изненадувачки Канада има повеќе иницијатива. Мислам дека прават грешка што вака играат. Со оглед на тоа дека Мароко доста добро се брани а се особено опасни на контри.

Изненадувачки Канада има повеќе иницијатива. Мислам дека прават грешка што вака играат. Со оглед на тоа дека Мароко доста добро се брани а се особено опасни на контри.
ќе видиме сега без Саибари...

Нека го чува Алфонсо Дејвис, ќе му треба свеж и подготвен за квалификациските натпревари на Канада за СП 2030.

Back
На врв Bottom