- Член од
- 5 април 2024
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 47
Go sredi problemot? Dan im imaš PIN klaeno?Зошто вака ми е на апликацијава? Како да средам?
Прегледај го приврзокот 480625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Go sredi problemot? Dan im imaš PIN klaeno?Зошто вака ми е на апликацијава? Како да средам?
Прегледај го приврзокот 480625
Сабајлево беа отклучени. Немам ништо ставано PIN какво е такво сум го инсталирал и сум се најавил со истиот налог што ми го дадоа за нивниот Android box.Go sredi problemot? Dan im imaš PIN klaeno?
Тој проблем го имаат некое време не би го објаснил за да не го поправат.Еј уште ми се отклучени каналиве од промоцијава новогодишна. Немам против, дури и супер ми е што гага се гледа но зарем никој таму во А1 не приметува дека луѓе бесплатно си гледаат дел од каналите?
Не мора да имаш AndroidTV. Во А1 Имаш и ресивери и Android box.Дали мораш да имаш смарт андроид тв и апликација XploreTV за да ги имаш функциите на "паметна телевизија". Со ресиверот само си е нормална тв, така?

Да на тој Android box може. Е сега не знам дали го даваат и за оние без оптика и дали воопшто го даваат само еден или се смета за додатен како втор ресивер.А ќе можам да симнувам други апликации јас самиот? Пример Стремио. На ресиверот од Мтел за MoveTv можам да симнам што сакам.
Да исто ко на апликација A1 Xplore касни некој 20-30 секунди со обичниот ресивер.Заборавив да пишам ако имате комбинација еден Android box и тој Kaon ресивер што го пишав тогаш ако пуштиш исти канал на двете може да се случи да касни на Android боксот доста многу сигналот на телевизијата. Пример фудбал се гледа оделно во една соба и други во дневна едните веќе го виделе голот а другиве уште се назад со преносот.
Мене ми дадоа еден Kaon ресивер и Android box како дополнителен. Јас сум на оптика.Не давале А1 андроид бокс. Ми рече обичен ресивер само за каналите.
Зависи кој ресивер. Јас тој што го имам има опции такви но јас слабо тоа котистам.Епа кај мене нема оптика. Можи затоа. А демек со обичниот ресивер нема да ги имам опциите премотување програм и слично?