NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    42

Сакав овој да дојде во Сан Антонио и да биде стартна 4-ка но не можат да понудат повеќе од MLE односно 15 милиони по сезона.
Ајде да видиме дали ќе го убедат Хачимура да потпише за Спарси.

Сакав овој да дојде во Сан Антонио и да биде стартна 4-ка но не можат да понудат повеќе од MLE односно 15 милиони по сезона.
Ајде да видиме дали ќе го убедат Хачимура да потпише за Спарси.

Имат они проблем со должината на договорот највеќе што можат да понудат се 2 години пошо доаѓаат 50+ 2 договори у следните 3 години.

Многу дадоја за Кеслер, висок договор а се враќа од повреда. Ако не се врати фул здрав тешко ќе биди и да се ослободат наредно лето од него, заминаа и сите пикови.

Кузнај колку бара Дурен кога ЛАЛ се спремни да одат ол ин за Кеслер, за истиот пакет ќе прифатеше и Детроит.

И Дурен и Кеслер се добри опции за фит во Лејкерс... Јас го преферирав Кеслер уствари ама мислев дека Јута нема да го дадат, ама опасни копилиња се за договарање и се знае дека првите пикови ќе добијат на вредност со новите антитенкинг промени.

Маму го преплатија... Можеби.

Ајде сега да направат една валидна „сите белци“ постава, не како прва петорка туку just for fun. :)
Автоматски споено мислење:

To force the Jazz not to match the deal and part with Kessler now rather than in a week when the moratorium ends, LA agreed to a trade, giving them the ability to make moves now instead of missing out on free agents. However, by acquiring a player in a sign-and-trade, the Lakers are now hard-capped at the first apron.

Lol, не сум знаел дека толку многу зима.
Само се надевам дека Лебронтије било каде да иде, ќе ги натера да трејдаат за него. Или уште подобро, некој sign&trade за двајцата заедно со новиот клуб.

Ми се допаѓа што рано ги изиграа потезите. Подобро отколку да се влечат. Лејкерс сега се заглавени во first apron, само 2 минимум договори можат да земаат. Од тој аспект Хејс не би бил лоша опција позади Кеслер и Ајтон... Како и да е, многу тенка клупа ќе имаат. Слаби играчи на 3ка и 4ка... 2 way договорите ќе имаат шанса да играат.

За Грајмс и за Секстон не знам што да мислам, многу малку ги имам гледано.

Сѐ на сѐ, ми се допаѓаат потезите. Има ризик, ама и висок плафон (или ќе ги биде, или ептен нема да ги биде). :)
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Back
На врв Bottom