Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нашите функционираат по принципот само да прашам. Го сакат Тонали ама да бил поевтин, го сакале Чуамени ама помала платата да била.
Сити после Андерсон, разговараат за Тонали, Тотенхем исто, и покрај тоа што договорија по еден скап играч за средина сакаат уште еден топ играч, ние со Едерсон и кур ги боли, мислиш прајм Сколс и Кин веќе ги имаме во тим. Да останеше Каземиро ќе разберев да се понашаат вака, ама во овој случај навистина не ми е јасно. Умрениот Тотенхем покажува 10 пати поголеми амбиции од нас еј!
Ако не дај Боже се фати некоја лоша серија, се надевам дека фан базата ќе застане во одбрана на Керик и цел бес ќе се истури на овие говедата од управа, да им ја ебат мамицата.

Нашите функционираат по принципот само да прашам. Го сакат Тонали ама да бил поевтин, го сакале Чуамени ама помала платата да била.
Сити после Андерсон, разговараат за Тонали, Тотенхем исто, и покрај тоа што договорија по еден скап играч за средина сакаат уште еден топ играч, ние со Едерсон и кур ги боли, мислиш прајм Сколс и Кин веќе ги имаме во тим. Да останеше Каземиро ќе разберев да се понашаат вака, ама во овој случај навистина не ми е јасно. Умрениот Тотенхем покажува 10 пати поголеми амбиции од нас еј!
Ако не дај Боже се фати некоја лоша серија, се надевам дека фан базата ќе застане во одбрана на Керик и цел бес ќе се истури на овие говедата од управа, да им ја ебат мамицата.
Се сомневам дека имаа или ќе имаат било каква намера да одат по играчи од ранг на Чуамени и Тонали, само ПР пуштаат да нема толку побуна кај фановите.

Последно уредено:
Лигуш, неколку месеци кокетираше како сака да игра со Бруно, бла, бла за на крај да заврши во факинг Тотенхем. Трупец.

Лигуш, неколку месеци кокетираше како сака да игра со Бруно, бла, бла за на крај да заврши во факинг Тотенхем. Трупец.
Никаде не изјави дека сака за Јунајтед да игра, отворен беше за било кој клуб. Затоа и се збореше дека кој ќе фрли повеќе пари ќе го земе.

Roy Keane on Tottenham hijack of Mateus Fernandes as Manchester United miss out:

️ “This is exactly what's wrong with Manchester United right now. Tottenham have gone in, paid the money, got the deal done and walked away with one of the most exciting midfield talents available. Meanwhile, United are once again talking about 'other targets.' That's not how elite football clubs operate.”

“Every transfer window it's the same story months of rumours, endless negotiations and then another club comes in with conviction and takes the player. If you truly believe Mateus Fernandes is good enough for Manchester United, why are you walking away so easily? That's a lack of authority.”

“£85 million is a huge fee, but if you genuinely think the player transforms your midfield, you pay it and move on. Instead, United hesitate, waste valuable time and end up watching rivals strengthen while they're left searching for Plan B, C and D.”

“This club used to dominate the transfer market because players wanted to come and rivals feared competing with them. Now Manchester United are the ones getting beaten to major signings, and that's embarrassing for a club of this size.”

“If I were a Manchester United supporter, I'd be furious. Tottenham have shown ambition and decisiveness. United have shown hesitation and uncertainty. That's the difference between clubs moving forward and clubs constantly chasing everyone else.”

{@Sports }

Прееска Самервил сега Боувен, пробуваат да смират страсти со ПР.
Следен потег е да го официјализираат Едерсон.

Овие па Вест Хем чиниш во ЛШ се пласирале па набиваат цени за "ѕвездиве" свои, а не дека испаднаа во втора лига. Ко нема да скапат таму со години :LOL:. Ќе земиме некој бе шо се нервирате, секогаш сме земале marguee signing :rolleyes:.

Иначе Едерсон ке искине за два три месеци ке се дрка на него само жалосно што најверојатно ке се фрлат многу пари за негова замена да му биде

Со Амад и Мбеумо во тим, плус Лејси во налет не ни треба Боувен реално.

Не кукам зошто не сме дале 85м фунти за Фернандес. Реално со ништо не докажал дека вреди толкава вртоглав сума. Не е демонстрирање сила по секоја цена да се лупа со глава во ѕид. Немаме сериозни ресурси ова лето за да ја реаллизираме оваа сума за Фернандес со 2 сезони во ПЛ во екипи кои испаѓале од ПЛ. Премногу е.

И лани мудро се повлековме од Балеба кога почнаа слични или нешто повисоки суми да се вртат во игра.

Попрво би да се насочиме кон Гарнер за можеби и двојно пониска сума отколку да преплаќаме.

Чуамени е бинго ако го доведат иако ќе биде тешка операција.

Како и да е, летото е долго но мора да се засукаат ракавите посериозно.

Некои работи што се случуваат се толку чудни толку тажни па ме оставаат без збор, 85 м фунти за играч што испадна од прва лига, па тоа е болест, ма каков сака талент нека е, она што ме па вади од такт е тоа што изгубија толку време на него а не сакаа да платат иако не мрдна Вест Хем од таа сума а и ја добија, сега што остана Јунајтеде мој? Нешто што не е толку скапо а квалитетно, да игра добро а да не тражи голема плата, нешто Рабиот? Веќе видено сценарио, не ми е мене за овој Матеус ама факинг не дозволувај да се пишува цел месец за некој и тој истиот да оди во друг клуб.

Back
На врв Bottom