Напротив, имаш цела генерација таблет телефон деца што порасна гледајќи им ги клиповите на тикток.
Најважно е што промовираат материјализам и дегенерички активности кај нивната машка популација како коцкање, да станат макро, да бидат само татковци на повеќе деца без брак и други деструктивни работи.
Тука начнуваш тема што е многу долга реално, но ајде ќе пробам да ги сумирам сите аспекти што си ги потфатила во кратко.
Материјализам: да не сме наивни, новиот свет е целосно материјалистички веќе, освен мала група будисти на Тибет секој стига до материјализмот порано или покасно, макар и не бил учен така од дома, но веќе и од дома ги учат така масовно. Па и самиот феминизам во нашето г/д еднакво општество проповеда материјализам со тие квоти за вработување и плати.
Коцкање, да станат макро, да бидат само татковци на повеќе деца без брак и други деструктивни работи: да, но зашто успеаа да се пробутаат такви ликови и да станат популарни, поради тој фанатичен феминизам кој ги направи мажите и жените непријатели непотребно во горе/долу еднакво општество.
цела генерација таблет телефон деца: тие деца покрај тие дебили растат и со тие лгбт и феминистички агенди да се трубат, им се еба мамата реално, стварно не знам како ќе функционираат.
Но на крај, треба да се согласам со Владе, пасивно агресивно го враќаме ударот, и затоа нуспродукт се тејтовци мејтовци, затоа што белиот хетеро маж веќе е гневен на се што се случува.
Еве тргам од мене, мојот гнев автоматски се вклучува кога имам контакт со некоја алфа феминистка, ај ем воман хир ми рор, а после ми обајаснува за џентлеменство и како мажот треба да кани како мажот треба да части итн.