kano
Farang
Имаше вчера текст на Призма дека салата (која има и хотел) сега ќе се дели меѓу должниците на Манд, затоа што никој не се јавува да ја купува. Така што ќе видиме што ќе се деси со тоа. Не исклучувам и јас дека евентуално ќе заврши во раце на општината. А дека Јане ќе оди кај Михо, Вардар, не верувам. Некоја институција ќе мора да ја земе да ја стопанисува, треба доста пари да се одржува тој објект, мора да се рента. Нема пари Вардар, како клуб, сам да го прави тоа, а не верувам и дека се има капацитет за менаџирање. Затоа што ако се рента, ќе се ограничува колку ќе може да се тренира и игра таму. Самсоненко гореше пари за Вардар, па тоа беше друга ситуација. Ова според мене е добра опција, Вардар да остане во Аеродром, во сала со капацитет што може полесно да се менаџира за ракомет.
ne miho, posle miho. sosema drug gazda e u prasanje posle toa.
prakticno so parite od tamu opstinaa ke gi odkupi gazdite na salata na pece i ke ja dovrsi. ovie sega na koj imbse dolzi pari nitu ja sakaat nitu imaat zelba da ja dovrsat taka da ili ke ja dadat za sitno ili ke im ja zeme opstinatw otkako ke prestanat da plakaat komunalii i odrzuvanje. si imaat veke razraboteno shema ostanuva samo da se slucat nekoj raboti. zatoa i se odolgovlecuva cela procedura pece veke 5 god nema denar dadeno.
. Паметен момак!