Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    19
Чуден трансфер ама Аморим го барал и Гери сакал му одоволи. 50-50 е . Сличен играч на Жиру. Има добра Анализа од Куш. Соработува со Милан па имаше информација за трансферот. Има видео вреди се изгледа.

Зошто сте бе толку големи песимисти, па за стилот на Аморим, сега со Рамош и уште 2-3 засилувања секако сте у топ 4 следна сезона, а и со Интер ќе се јадете за титула.
Леао мислам ќе го предомислат сезонава.
Лев бек и штопер ви требаат и еден креативец во средина ако заврши кариера Модрич.
Аморим фура строго 3-4-2-1 и напред со Леао, Рамош и Пулишич ќе газите.

Dj Khaled GIF by Complex

Зошто сте бе толку големи песимисти,

Тепани кучиња сме ние. Повеќе сме јаделе стап, отколку маст.

Нормално е, особено кога имињата не се "општоприфатливи".

Мислам дека и кај навивачи на други клубови би се појавиле сомневања дали вреди за Рамос да се потрошат толку пари, а камоли кај нас кои ем не сме навикнати на трошење, ем се сомневаме уште колку има за трошење.

Плус, клубот веќе нема право на неуспех.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Зошто сте бе толку големи песимисти, па за стилот на Аморим, сега со Рамош и уште 2-3 засилувања секако сте у топ 4 следна сезона, а и со Интер ќе се јадете за титула.
Леао мислам ќе го предомислат сезонава.
Лев бек и штопер ви требаат и еден креативец во средина ако заврши кариера Модрич.
Аморим фура строго 3-4-2-1 и напред со Леао, Рамош и Пулишич ќе газите.
Затоа што до лани 30 милони беше макс за трансфери а сега за резерва се плаќа 75.

На 25 години ако си резерва макар и у топ тим лимитот ти е Мората. Оној Мората од Јувентус, добар играч ама далеку од класа.

Jorge Mendes ke ni bide sportski direktor letovo toa neka vi bide jasno, od avion se gleda deka ima nekoja pozadina vo transferov na Ramos sto nikogas nema da ja doznaeme,dali se dogovorile nesto,dali perenje pari,dali usluga za protiv usluga neznam ali sigurno ne lupnaja 20+ milioni zgora za da ja pobedat konkurencijata!
I kur me boli,samo neka prodolzat vaka ova mu dojde kako elektro shok na timov koj
prakticno bese na kislorod vo boci…

До 12 Јули планираат да ги донесат сите играчи што ги бара тренерот за да започнат со подготовките и тренинзите во Миланело за новата сезона.
#LetsGo
#GodDid
#ForzaMilan
#MendesDid

Lets Go Khaled GIF by Complex

За плавушата од Спортинг наводно се интересирале комшиките како замена за Нико Паз доколку не го пазарат.

Све е ок, ама кој ќе почна да се интересираа за некое преценето копиљче од Барселона ми се сере, кој курац е Марк Касадо бе

Back
На врв Bottom