Ska Maniac
Бараба
И на крај пропо ко Фабијан Делф.130 милиони фунти
Автоматски споено мислење:
Епа добро штом верувале
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И на крај пропо ко Фабијан Делф.130 милиони фунти
Епа добро штом верувале
Нема да пропадне, ама многу зависи како ќе го скоцкаат и стручниот штаб.И на крај пропо ко Фабијан Делф.

Кристал Палас ќе бараат слична сума како Андерсон, или во најмала рака преку 100 милиони фунти.Мене друго ми е чудно, што е тишина околу Вортон.
Данте тука вика дека е готова работа со Ливерпул, не дека се сомневам, ама не сум сретнал некоја вест околу тоа во последно време.
Андерсон додуша е мажиште, ама играта на Вортончо мене ми остава мноогу силен впечаток. Единствено што ми смета, а малку ми е и смешно, што има навика да ги командува соиграчите мафтајќи со рака![]()
И после зошто Милан е таму каде што е од вакви трансфери.
Може и поевтино, само нека изразат желба.Алоо Милан, Угарте случајно да не ви треба? 45 милиони само![]()

Па овој е upgrade за Милан и цела италијанска лига.И после зошто Милан е таму каде што е од вакви трансфери.
Ако правиш споредба со Инзаги, Шевченко и Ибрахимовиќ да у право си.И после зошто Милан е таму каде што е од вакви трансфери.
Бајбек опција за Далот може да активираме или вие активиравте за од кај нас ?Алоо Милан, Угарте случајно да не ви треба? 45 милиони само![]()
Позајмица беше на Далот без никаква клаузула, откако му заврши позајмицата, се врати во Јунајтед.Ако правиш споредба со Инзаги, Шевченко и Ибрахимовиќ да у право си.
Абе у право си и ако правиш споредба со Џон Дал Томасон.
Само да те потсетам дека сме 2026та година и слободно можеш да го провериш моменталниот состав на Милан пред да напишеш нешто вакво.
Бајбек опција за Далот може да активираме или вие активиравте за од кај нас ?![]()
Za milan mozda e, ama cela liga? Lani 6 gola u liga dal, pred 2 godini 10, klupa otkako e u psg. Razbiram zaso go zimaat ama ne mi e jasno, na TM 30m evra market value ima, kako platija 70m, totalno ludilo e ova i bogznae koja prevara ja ima napraeno onoj mendesh gadot.Па овој е upgrade за Милан и цела италијанска лига.