Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
И на крај пропо ко Фабијан Делф.
Нема да пропадне, ама многу зависи како ќе го скоцкаат и стручниот штаб.
Јако момче е, не е подложен на повреди, добар преглед на игра, со добар менаџмент го решиле проблемот за 10 години.

Мене друго ми е чудно, што е тишина околу Вортон.
Данте тука вика дека е готова работа со Ливерпул, не дека се сомневам, ама не сум сретнал некоја вест околу тоа во последно време.
Андерсон додуша е мажиште, ама играта на Вортончо мене ми остава мноогу силен впечаток. Единствено што ми смета, а малку ми е и смешно, што има навика да ги командува соиграчите мафтајќи со рака :cenzura:

Мене друго ми е чудно, што е тишина околу Вортон.
Данте тука вика дека е готова работа со Ливерпул, не дека се сомневам, ама не сум сретнал некоја вест околу тоа во последно време.
Андерсон додуша е мажиште, ама играта на Вортончо мене ми остава мноогу силен впечаток. Единствено што ми смета, а малку ми е и смешно, што има навика да ги командува соиграчите мафтајќи со рака :cenzura:
Кристал Палас ќе бараат слична сума како Андерсон, или во најмала рака преку 100 милиони фунти.
За тие пари никаде нема да оди Вортон летово

300к неделна плата ќе зима Андерсон. :eek:

Ако добро разбрав Реал имале опција да го вратат за 9 милиони па Комо го купиле за 60 милиони но Реал повторно има buy back но сега за 80 милиони или 50% од идна продажбата на Комо кон друг клуб.

И после зошто Милан е таму каде што е од вакви трансфери.
Ако правиш споредба со Инзаги, Шевченко и Ибрахимовиќ да у право си.
Абе у право си и ако правиш споредба со Џон Дал Томасон.
Само да те потсетам дека сме 2026та година и слободно можеш да го провериш моменталниот состав на Милан пред да напишеш нешто вакво.
Автоматски споено мислење:

Алоо Милан, Угарте случајно да не ви треба? 45 милиони само ;)
Бајбек опција за Далот може да активираме или вие активиравте за од кај нас ? :icon_mrgr:

Ако правиш споредба со Инзаги, Шевченко и Ибрахимовиќ да у право си.
Абе у право си и ако правиш споредба со Џон Дал Томасон.
Само да те потсетам дека сме 2026та година и слободно можеш да го провериш моменталниот состав на Милан пред да напишеш нешто вакво.
Автоматски споено мислење:

Бајбек опција за Далот може да активираме или вие активиравте за од кај нас ? :icon_mrgr:
Позајмица беше на Далот без никаква клаузула, откако му заврши позајмицата, се врати во Јунајтед.

Па овој е upgrade за Милан и цела италијанска лига.
Za milan mozda e, ama cela liga? Lani 6 gola u liga dal, pred 2 godini 10, klupa otkako e u psg. Razbiram zaso go zimaat ama ne mi e jasno, na TM 30m evra market value ima, kako platija 70m, totalno ludilo e ova i bogznae koja prevara ja ima napraeno onoj mendesh gadot.

Back
На врв Bottom