Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
i te kako se bitni:) za 2 godini pomala ili postara ne se ..ali 5 10 ihaa .. spored mene ..sekoj ima razlicni mislenja:):toe:

ja so deckot sum vo vrska skoro edna godina i postara sum od nego triipol god i ses za sea ni e prekrasno taka de toa razlika vo godinite ja mislam nema vrska ako postoi ljubov nist drugo ne e bitno:back::back::back::back::back::back::back:

ja so deckot sum vo vrska skoro edna godina i postara sum od nego triipol god i ses za sea ni e prekrasno taka de toa razlika vo godinite ja mislam nema vrska ako postoi ljubov nist drugo ne e bitno:back::back::back::back::back::back::back:

Ама само три си постара а да си 13 години ???

hey

heyyy lujgeeeeee abe vo koj vek ziveeteee? abe nema vrska godinite veruvajte mi. eve vi ziv primer sum vi jas. imam 15 toj ima 20 pa sto. odime recisi dve godini i ni e prekrasno veruvajte. vo ljubovta ne postojat godini samo gustirajte

heyyy lujgeeeeee abe vo koj vek ziveeteee? abe nema vrska godinite veruvajte mi. eve vi ziv primer sum vi jas. imam 15 toj ima 20 pa sto. odime recisi dve godini i ni e prekrasno veruvajte. vo ljubovta ne postojat godini samo gustirajte

Кажи ми искрено.. сте имале секс?

Или на типот не му иде мн со негово годиште и пушта филмови на девојчиња само што влегуваат во пубертет или мн му дозволуваш за твоите години :)

Разликата во години, во однос на тоа дали е океј или не, зависи и од возраста на двајцата. Една разлика од години поинаку се гледа ако се луѓето се постари, а поинаку ако се помлади.

poznavam par so se razlika 12 god on e postar i super im e 2 kerki imaat super si ziveat taka da nema vrska toa.ionaka site sto imaat na pr 22 ili 25 ne razmisluvaat sosema isto,zavisi od karakterot.sega i jas ne sum za vrski on 56 ona 27 ali do 10 god se jade :)

Во ред е поголема разлика во години али кога се и двајцата постари, созреани веќе, а не ко Моника погоре типот 20 години а она уште лекциите за биноми на школо не ги земала :pos2:

Во ред е поголема разлика во години али кога се и двајцата постари, созреани веќе, а не ко Моника погоре типот 20 години а она уште лекциите за биноми на школо не ги земала :pos2:

Да тука е чудно и малку онака нервира некогаш да глеаш некои уште се приспособуваат прва година во гимназија со некој веќе што зима своја плата. Сум видел и такви примери тоа е малку чудно. Не дека викам нешто дека тоа е лошо ама покасно пример да го прават не толку рано 14 години со некој 20 и нешо.

Е шо има везе? и 5-6 години разлика не се нешто лошо.

Нема везе за 5-6 години, арно ама над 10 ите како има везе...
Замислиси ти 50 она 35 години..., или обратно па..:nesvest:

Многу се битни...

И јас живеев во филмот дека не е битно дали е постар,или полмад бла бла
Многу е јасно дека јас сега немам исти размислувања со некој 10 години постар од мене. Тој (можеби) завршил факултет, и веќе работи, а јас тек почнувам со студии. значи целите ни се различни, тој сака сериозна врска(можеби и брак), а јас тоа не можам да му го пружам затоа што сум презафатена со студиите и сл и сл...
затоа и сум против толку екстремни разлики во години...Немаме исти погледи, и едноставно немаме заеднички теми на разговор...

А добро е да е баарем 2-3 години постар од тебе, бидејќи научно докажано е дека машкиве на наша возраст се сеуште зелени :kesa:
Молам, да не се навреди некој, секако има исклучоци:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom