СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Толку треба. Еден од Дембеле или Килиан да ја има наштимано ногата.

После првото полувреме со Ирак до сега најубедливо играат. И според играва се фаворит број 1

Три гола исти му даде и не му текнува да го затворат таму, го гледаат кај што се мести за шут и фали уште да му аплаудираат
Кога да ја свртам главата накај екранот Дембеле гол дава исто, како снимка да е јеботе

Зарем сите гледате Норвешка - Франција? Дечки, пуштете си Сенегал - Ирак да видите како Сенегал со играч повеќе брка победа со над 3 гола разлика за пролаз во нокаут фазата.

Унапреден Рпбен по сите основи, шанса нема да го затвориш на лева нога, а ако не му е по ќејф ќе те префрли на десна :cuc:

Три гола исти му даде и не му текнува да го затворат таму, го гледаат кај што се мести за шут и фали уште да му аплаудираат
Кога да ја свртам главата накај екранот Дембеле гол дава исто, како снимка да е јеботе
Да можело ќе го затворале и до сега, нема шанса, како што реков ќе го летне и со десна ќе му здрви гол како првио, едноставно нема спас.

А зошто би излегол тренерот со прва постава ако веќе се пласирани Норвешка ??? Прв пат гледате фудбал ?
A zosto selektorot na francija bi izlegol so prv sostav koga veke se plasirani Francija ? Ne si go postavi istoto prasanje pred da go pises ova ili iq ti e kako sobna temperatura vo zima? Sakas da postignes nesto na svetsko da dobie timot na samodoverba deka moze da igra so sekogo i ti vo prva takva utakmica si picka?

Норвежаниве со цел памет мислат дека Брег на Слонова коска во 1/16 финале и Бразил во 1/8 финале е полесно отколку Шведска во 1/16 финале и Германија во 1/8 финале. Кој кретени ејј.

Норвежаниве со цел памет мислат дека Брег на Слонова коска во 1/16 финале и Бразил во 1/8 финале е полесно отколку Шведска во 1/16 финале и Германија во 1/8 финале. Кој кретени ејј.

Подобро одморени против БСК, отколку изморени против Шведска.
1/8 финале аутсајдери се во двата случаеви.

Ваљда побитно им е во нокаут да влезат одморени, отколку тоа против кого...

Не е за полесно или потешко.
Едноставно сметаат дека и со прв тим тешко ќе ја добијат Франција, па решиле да ги одмараат играчите и да се спремат за следната фаза.

Франција има играчи за два тима да состави. Норвешка го нема тој луксуз и не сакаат да ризикуваат повреди, картони, замор.

Можеби не ни се допаѓа нас ама тоа е нивна одлука.

Подобро одморени против БСК, отколку изморени против Шведска.
1/8 финале аутсајдери се во двата случаеви.

Ваљда побитно им е во нокаут да влезат одморени, отколку тоа против кого...
Против Бразил, Норвешка скоро па сигурно испаѓа. Но каков квалитет има Германија во моментов па да не можат да бидат поразени од оваа златна генерација на Норвешка?

Не бе, јас го разбирам норвежанецов, изразувам разочарување бидејќи ми ја уништи вечерата и ни скрати уживање да гледаме дуел меѓу Халанд и Франција.

Иначе Германија се полесен противник од Јапонија/Бразил.

pa polesno e Brazil,Germanija e isto gubat posekako vazen im e vlez vo 1/8.Zamislete Dembele ke imat 2 svetski, 2 zlatni topki i 2 ls osvoeno, a igraci kako Robben,Lewa,Mbappe,Neymar,Aguero,Rooney,Zlatan,Suarez i mn drugi nemaat…

Не бе, јас го разбирам норвежанецов, изразувам разочарување бидејќи ми ја уништи вечерата и ни скрати уживање да гледаме дуел меѓу Халанд и Франција.

Иначе Германија се полесен противник од Јапонија/Бразил.
Треба да дојдат до Германија. БСК не се за потценување.

Треба да дојдат до Германија. БСК не се за потценување.
Ако ги минат БСК идат на Јапонија/Бразил.
Од другата страна, ако ги минат Шведска идат на Германија/Парагвај.

Back
На врв Bottom