Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Унапред Рпбен по сите основи, шанса нема да го затвориш на лева нога, а ако не му е по ќејф ќе те префрли на десна![]()
Да можело ќе го затворале и до сега, нема шанса, како што реков ќе го летне и со десна ќе му здрви гол како првио, едноставно нема спас.Три гола исти му даде и не му текнува да го затворат таму, го гледаат кај што се мести за шут и фали уште да му аплаудираат
Кога да ја свртам главата накај екранот Дембеле гол дава исто, како снимка да е јеботе
A zosto selektorot na francija bi izlegol so prv sostav koga veke se plasirani Francija ? Ne si go postavi istoto prasanje pred da go pises ova ili iq ti e kako sobna temperatura vo zima? Sakas da postignes nesto na svetsko da dobie timot na samodoverba deka moze da igra so sekogo i ti vo prva takva utakmica si picka?А зошто би излегол тренерот со прва постава ако веќе се пласирани Норвешка ??? Прв пат гледате фудбал ?
Норвежаниве со цел памет мислат дека Брег на Слонова коска во 1/16 финале и Бразил во 1/8 финале е полесно отколку Шведска во 1/16 финале и Германија во 1/8 финале. Кој кретени ејј.
Против Бразил, Норвешка скоро па сигурно испаѓа. Но каков квалитет има Германија во моментов па да не можат да бидат поразени од оваа златна генерација на Норвешка?Подобро одморени против БСК, отколку изморени против Шведска.
1/8 финале аутсајдери се во двата случаеви.
Ваљда побитно им е во нокаут да влезат одморени, отколку тоа против кого...
pa polesno e Brazil,Germanija e isto gubat posekako vazen im e vlez vo 1/8.Zamislete Dembele ke imat 2 svetski, 2 zlatni topki i 2 ls osvoeno, a igraci kako Robben,Lewa,Mbappe,Neymar,Aguero,Rooney,Zlatan,Suarez i mn drugi nemaat…Норвежаниве со цел памет мислат дека Брег на Слонова коска во 1/16 финале и Бразил во 1/8 финале е полесно отколку Шведска во 1/16 финале и Германија во 1/8 финале. Кој кретени ејј.
Треба да дојдат до Германија. БСК не се за потценување.Не бе, јас го разбирам норвежанецов, изразувам разочарување бидејќи ми ја уништи вечерата и ни скрати уживање да гледаме дуел меѓу Халанд и Франција.
Иначе Германија се полесен противник од Јапонија/Бразил.
Ако ги минат БСК идат на Јапонија/Бразил.Треба да дојдат до Германија. БСК не се за потценување.