Фан клуб : Лина Ѓорческа

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Има само од еден терен.
...ова е терен бр1, Лина игра на друг терен бр10 и како што читам според официјалните текстуални податоци во живо резултатот е 4:3 во гемови за Лусија Бронцети, која во моментов е на сервис, Бронцети успеа да го врати брејкот и да пружи многу поголем отпор во овој дел од натпреварот. човек да полуди, а температура јајце да се свари на отворено! :(

...ова е терен бр1, Лина игра на друг терен бр10 и како што читам според официјалните текстуални податоци во живо резултатот е 4:3 во гемови за Лусија Бронцети, која во моментов е на сервис, Бронцети успеа да го врати брејкот и да пружи многу поголем отпор во овој дел од натпреварот. човек да полуди, а температура јајце да се свари на отворено! :(
Лина води 1-0 во сетови и 2-1 во втор сет, има брејк предност.
И игра на терен 18.

Лусија Бронцети од Италија 127 место на ВТА листата, а Лина 191 позиција, Италијанката има море знае да се пече на сонце како предност пред Лина која е планинско чупе од под Шар Планина како ќе ја издржи топлината за време на натпреварот, плус Лина имаше само пред неколку недели семејна трагедија, починал татко и', екс одбојкарски репрезентативец онака „ненајдена смрт“, тешко, тешко за кревката Лина!

Покриен е теренот со камери иначе, другар ми кажа дека ја гледал преку Иптв, валјда идат на некоја платена платформа.

... иако Лина сервирала одлично и успеала да израмни на 5:5, италијанската тенисерка со брејк успеала да го добие вториот сет со 7:5 , резултатот во сетови сега е израмнет на 1:1 ми се пцуе, знаев, Лина е многу емотивна особа! :(

... иако Лина сервирала одлично и успеала да израмни на 5:5, италијанската тенисерка со брејк успеала да го добие вториот сет со 7:5 , резултатот во сетови сега е израмнет на 1:1 ми се пцуе, знаев, Лина е многу емотивна особа! :(
proveri se da ne imas sizofrenija

1782402356477.png
Автоматски споено мислење:

IDEEEEEE BREEEEEEEEEE

Makedonija ima pretstavnik na Wimbledon za prv pat u svojata istorija :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Лина води 1-0 во сетови и 2-1 во втор сет, има брејк предност.
И игра на терен 18.
Лина игра на Терен 10 (Court 10), Терен 18 се однесува на комплексот каде што ќе се игра главниот турнир од понеделник, додека квалификациите во моментов се одржуваат на посебна локација.

Прекини да се бламираш.

...кај ги одбираш зборовите жити се?

...а зошто се бламирам, доискажи се?
Ау, уште имаш лице да прашаш?
Во паралелен универзум ли живееш? Какви резултати и кај гледаш? Или те дупи некој АИ бот или гледаш некој друг меч.

Back
На врв Bottom