- Член од
- 25 март 2026
- Мислења
- 141
- Поени од реакции
- 193
Дембеле викаше ќе остане за на крај со агентот зад грб да средат со ПСЖ и да земат дебели пари.Па тоа го прават бе што не ти е јасно? Ако не се лажам Алварез има клаузула од 150м?? Или грешка сум? Ако клаузулата му е 150м тогаш се што треба да направи Барса е да плати толку пари. Сеедно, и 34224 милијарди евра да му е клаузулата, или треба да плати Барса толку или нема да го земе играчот. Стварно не знам што толку не ти е јасно, му ветиле та му ветиле, преку кур, си дале збор можеби ете ти даваме да си идеш само треба да ти ја платат клаузулата и цепај, што е тука проблемот?
Кунде Челзи кога го бараше немаше ништо против ама Барса кога тропна на врата досега немаат еден трансфер после тоа бидејќи несакале они Кунде таму да заврши. Како што знам во прелоши односи се клубовите кажи ми зашто?
Лева пишав погоре никој не ми објасни зашто Баерн нејќеше баш во Барса да го пушти.
Нико Вилијамс, чим почнаа муабетите дека Јамал го тера клубот директива во Ла Лига бараше извештаи за финансиската состојба и ферплејот што јас во живот го немав видено тоа досега да се случи. Ако го сакате платете клаузула ама одеднаш фиксна. Да беше некој друг може на рати.
Жоан Гарсија од Еспањол. До таму стигна што го малтретираа секоја утакмица и стигна закани да добива. Зашто?
Еспањол беше решен во Њукасл да го даде за ич пари само не во Барса.
Како успеаа лични услови со Бастони да договорат а Интер да речат нема ништо засега од Барса.
Ако го сакате 70-80 и може да се разговара. Мада памтам изјава од некојси во Интер демек не сме клуб што продава.
Зашто Интер не поти муда тука?
Прво со играчот се договориле па воопшто не се замарале со Интер.
Бастони да каже на Интер сакам трансфер дали они вака ќе се лупаат од земја? Или благо речено ќе плаче на прес за 50 да замине? Дали си сериозен?
Океј е Перез кога му вика на Мбапе, Трент, Конате и многу други да не продолжуваат договор и ќе си лапаат екстра паричка?
Фер е тоа према клубовите и општо не е цигански? Или не е Барса па не се јаде гомна?
Мислиш дека клаузулата нешто ќе спречи? Колку играчи имале астрономски суми ама џабе е брат ако играчот веќе нема желба да игра за клубот. Свесен сум зашто активно со години пратам фудбал и никој во здрав памет после ерата на Меси абе никој ебан клуб во Шпанија нејќе да се осмели играч да им пушти и екстра плачење и спинување.
Еве ти како фан на Серија А веќе читам со години за инфлуенсот на Ањели врз медиуми и што ти не измислување, фалсификување документи. Зашто мислиш дека state owned клуб не мути вода низ медиуми во Шпанија?
Последно уредено: