Па ни јас не го гледав сеуште цело искрен да бидам. Тоа само кратките видеа на Инстаграм ги видов.Ај на кратко кажи што прокажа, да не го гледам цел саат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ни јас не го гледав сеуште цело искрен да бидам. Тоа само кратките видеа на Инстаграм ги видов.Ај на кратко кажи што прокажа, да не го гледам цел саат
Каква штета, трагедијаNBA Draft ништо од преноси нa македонскава Arena.
Па многу се бунеа затоа и пишав а гледам најви има српскиот. Мене не ми менува ништо.Каква штета, трагедија

Може и Arena Србија нема права за некој квалификациски мечеви. Што им нудат Arena Србија тоа може и да пренесуваат македонциве.Добро , претпоставувам од понеделник ќе иде Вимблдон на некоја од арените. Не можат утре да обезбедат пренос од мечот на Лина? Втор пат има ваква шанса за да игра на слем, историски ден може да биде за Македонија.
Ако се усерат да нема пренос од Лина - Анисимова одма нека се гасат и по една шок бомба да си фрлат во она студијцено помало од кочина за прасиња.Wimbledon тенис како што прочитав негде преноси ќе одат на Arena 5 Premium, Arena Tenis и Arena Sport 1 на останатите канали по потреба ќе има вклучување.
Уште нема објавено дали ќе има преноси на македонскиот Arena Sport но претпоставувам они ќе сакаат да го пренесуваат мечот со Лина.
Еве нека оди од мене.A толку ли не можат да стават програмска шема на сајтот и некој еднаш неделно да ја ажурира за цела недела?
Што се мачат со пишување секој ден нова објава што ќе има на програмите.
Разбирам немаат многу програма преноси моментално ама би требало да знаат гледачите и репризи што има, кој термини бидејќи не секој седи и касно навечер да гледа СП преноси.
Пиши му директно порака на социјални мрежи може ќе ти одговориЕве нека оди од мене.
Официјална покана до Тони Стојановски, да се зачлени на Кајгана Форум и да ни ги одговори сите прашања. Може да си отвори и тема Арена Спорт Македонија. Ајде Тонка те чекаме со широко отворени прсти. Најбољи фидбек ќе добиеш тука, како да се подобрите и што да промените во насока да грми Арена на Македонски!