Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Постои и таа опција, ама мислам дека јасно е каде сака да игра Алварез. Веќе има договорно се со Барселона.

Не сум сигурен дали воопшто имало преговори меѓу Реал и Алварез, или само блефираше стариот со соопштението.

Па не ми се верува дека немат и Реал договорено со Алварез, зашо у случај Атлетико да прифатеа, играчот нели може да одбие. Ништо чудно и со двата клуба да има договорено, па кој повеќе даде таму ќе иде.

250 динара дека ќе спомне до крај и за фили-чизстејк сендвич.

Не знам дали оваа тема е соодветна или онаа за светското

Немојте да мислите дека сте ариевска раса од фудбалски клуб или не знам што, па сите ве гледаат ко гаден клуб. Тоа е вистина, никаков клуб. Подмолните, цигански работи што сте ги правеле отсекогаш, посебно со трансферите е бр. 1 причина зошто сте цигани. Другите работи не ги бројам.

Перез е господин човек, рече едноставно изберете ме претседател, Фиго е наш играч. И ви еба матер, башка што ве ебат у секоја титула. Среќа Меси ви се деси, инаку секако небитни ќе бевте како пред 2004. Т.е. среќа прво Роналдињо ви се деси, затоа што ќе беше премногу заебано и за Меси, патем ГОАТ, после @Mondonico кој беше играчиште у15 општинска лига Струмица. Хет-трик ракија литро у селект бар/платинум/мафка братот.

@Del Boy брату, те ценам како сопривинцијалец, но хард филингс.

Не за џабе најголемиот фан на Барса е Филе Топки. Ќерката Аргентина, синот Лео.

Дно фан база, со чест на исклучоци. Еден од нив е @Del Boy мој човек.
@Del Boy кажеш лош збор за мене, не Арсенал, те ебав. :D

Attachments

• Screenshot_20260623-004922_Facebook.jpg
    Screenshot_20260623-004922_Facebook.jpg
    327,3 KB · Прегледи: 35
Не го заборавај и Анри другар покрај Роналдињо, Меси, Чави, Иниеста, Бускетс, Пујол и многу други.
Види незнам во кој филм мислиш дека се Барса фанови, воглавно во Ариевска раса малку тешко. За малку помислив Стефка пишува одкај тебе.

Аутсајдер како тебе нема да разбере што значи ривалството Каталонија-Мадрид.
Прво од историски аспект второ од спортски аспект.
Значи ми дробиш муда а Фиго имаше откупна клаузула а таму клубот не се прашува.
Заминува Меси доминацијата не престанува не се Реал туку Атлетико се ама пак е МАДРИД. Дали мислиш така лесно ќе дозволи да се случи овој трансфер?

Ај друго, испадна изродите од Мадрид да лажат дека нема понуда?
Значи Алварез тврди дека имал ветување дека ќе биде пуштен а клубот моментално тоне во беда од брука и не го пушта.
Алварез не бил на продажба ама ние иаме прифатено понуда од Арсенал за 60 милиони и Ѓокереш иде спротивен правец ајде бееее. Дно дна.:ROFLMAO:

Кога немаш избор а ти било кажано дека ќе те пуштат што останува да направи?
Не биди изрод, Перез океј е цигански работи што прави што опипува терен јавно за Олисе? Ќе пуштам понуда 150 милиони? Да кажеше нешто Олисе дали ќе играше курот да се заебава Перез за Алварез чисто раат да ебе или ќе тргнеше накај Олисе?

Ова со медиумиве што ликнуваат не е од сега, кој е запознаен со Чирингито бандата ќе свати што се случува Шпанија.
Они секад јадат гомна за Негреира кога на Барса и иде добро на спортски план и ова за Алварез излезе дур они играа со Арсенал полуфинале. Само за Реал кога се јаде гомна по медиуми не гледаш.
Пак ќе ти речам, се работи за сосема друг народ, јазик, култура. Колку што јас несакам Шкендија да ја гледам како Македонски шампион така е и во Шпанија, нека ви влезе во глава еднаш.

3 пораки на вацап оти сме биле педери, и побратимот Факе ми пее серенади на форумот.:LOL:

Ало бре 4ипол сабајле е станав за на работа, се осетив ко десна рака да сум на Деко.:pos:

Рекол малиот дека сака да игра за Барса а? Голем кур не дознавме ништо ново, ама ќеф ми е за гомната шо ги изеде Атлетико преку нивниот админ и шо лажеа дека нема понуда.

Немојте да мислите дека сте ариевска раса од фудбалски клуб или не знам што, па сите ве гледаат ко гаден клуб. Тоа е вистина, никаков клуб. Подмолните, цигански работи што сте ги правеле отсекогаш, посебно со трансферите е бр. 1 причина зошто сте цигани. Другите работи не ги бројам.

Перез е господин човек, рече едноставно изберете ме претседател, Фиго е наш играч. И ви еба матер, башка што ве ебат у секоја титула. Среќа Меси ви се деси, инаку секако небитни ќе бевте како пред 2004. Т.е. среќа прво Роналдињо ви се деси, затоа што ќе беше премногу заебано и за Меси, патем ГОАТ, после @Mondonico кој беше играчиште у15 општинска лига Струмица. Хет-трик ракија литро у селект бар/платинум/мафка братот.

@Del Boy брату, те ценам како сопривинцијалец, но хард филингс.

Не за џабе најголемиот фан на Барса е Филе Топки. Ќерката Аргентина, синот Лео.

Дно фан база, со чест на исклучоци. Еден од нив е @Del Boy мој човек.
@Del Boy кажеш лош збор за мене, не Арсенал, те ебав. :D
Така е.
Зошто сите играчи сакаат да играат во тој, како што викаш гаден клуб, ќе остане мистерија. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ваквите како Алварез несреќно завршуваат, има карма. Нејсе, не знам зошто Атлетико не го пуштат, не можиш со сила играч да задржиш, ќе го држиш на клупа цело време ?
Пушти го таму очи нека вади, ни прв ни последен ваков серко

Ваквите како Алварез несреќно завршуваат, има карма. Нејсе, не знам зошто Атлетико не го пуштат, не можиш со сила играч да задржиш, ќе го држиш на клупа цело време ?
Пушти го таму очи нека вади, ни прв ни последен ваков серко

Суарез да не им го дадевме ниту едната титула нема да ја освоеја,гомно клуб.
И не само тој, еден куп фудбалери направиле трансфер од Барса кон Атлетико без никаков проблем.

Која е поентата на агентот на играчот ако не смееш да го контактираш кога како клуб си заинтересиран? Барса имале состанок само со агентот во некој мадридски ресторан и нивните медиуми направија драма.

Сигурно Лапорта и Деко не седеле на тераса со 0.33 лименка пиво, запотени под мишка од летните горештини и овој му рекој дај братко јави се на Меси да ни даде бројче од Алварез да го питаме дали сака да игра кај нас кој кур.

Тоа што Атлетико изиграва жена у мензис и сака да претстави како од сеф да пробуваме да го украдеме си е нивни комплексашки проблем.

Која е поентата на агентот на играчот ако не смееш да го контактираш кога како клуб си заинтересиран? Барса имале состанок само со агентот во некој мадридски ресторан и нивните медиуми направија драма.

Сигурно Лапорта и Деко не седеле на тераса со 0.33 лименка пиво, запотени под мишка од летните горештини и овој му рекој дај братко јави се на Меси да ни даде бројче од Алварез да го питаме дали сака да игра кај нас кој кур.

Тоа што Атлетико изиграва жена у мензис и сака да претстави како од сеф да пробуваме да го украдеме си е нивни комплексашки проблем.
Затоа што секој клуб кој е заинтересиран треба да ја извести управата, спортскиот директор вака е неетички и мислам дека имаат основ да тужат,за Гризман мислам дека зедоа плус 20 милиони ако не се лажам затоа што кога го договарале играчот тој имаше друга клаузула.
Пичкарски потег од страна на вашата управа и пичкарски потег од Алварез што еден месец како путе се крие и изјавува дека сака да бега на интервју после натпреварот на Аргентина.

Back
На врв Bottom