СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    103
Што бе ја? :ROFLMAO:
Јасер Арафат е Египќанац мореееее.

А да не ме помеша сс некој друг?
Абе онака трефнав, не дека циљав на Ирачанец стриктно. :D

Еве ако сакаш точно, Парван Хусеин. :D

Палестинец е Јасер Арафат :icon_lol:
Ја као мал, сеќам се дека нешто беше повржан сс Египет, дали беше роден тамо а беше нешто на Палестину у девеести, не се сеќам убаво.

А да, еве чичко Гугл вика, роден у Каиро.

Добро бе американциве слушнале ли за громобрани? Ќе паднат две капки дожд, ќе светне една молња и одма празни стадионот.

Искрено не сум читал и не знам, има причина од сејфти ризонс ради торнадо? Тогаш ок, ама ако е дожд и сл, тогаш у Ангилја фудбал не треба да се игра никогаш.

Добро бе американциве слушнале ли за громобрани? Ќе паднат две капки дожд, ќе светне една молња и одма празни стадионот.

О брату тие на Марс ќе се качат наредна декада. Ти мислиш проблем е громобран за нив да постават?

5 minutes ago — A First Alert is in effect for the Philadelphia region as severe storms bring heavy rain, strong wind and a tornado threat

Едноставно има опасност од торнадо.

Мислам дека имаат федерален закон кој забранува секаква активност на отворено во рок од 30 мин. ако во радиус од 10-тина милји удри гром. И мислам дека сето ова е донесено за да се намалат оштетните барања од осигурителните компании, а не да се зачива нечиј живот.

Ма јок немаат громобрани ради тоа е

Види ja свињава ретардирана, не знам како не му срам магаре од 60 години вакви работи да пишува, заедно со дечко му се опседнати со Меси. Најверојатно педерот го плаќа да спамира вака, пошто друга причина не гледам да се срами вака, а и онака само тој остана што го смета за ГОАТ, тој, ретардот Спид и пар Нигеријци на Твитер.

Ајде бе нека излезат да играат пичка им мајчина, торнадо ќе имало ........
Да ги однеси и едните и другите да дај Господ

Back
На врв Bottom