Juce prodajes skener koji vadi sve moguce a sad trazis mac...Tebe treba pod hitno izbacit odavde.ima li neko ovu u m3u , može i mac al radije bi m3u ,razmjenim se sa nekom drugom m3u listom ako je imam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Juce prodajes skener koji vadi sve moguce a sad trazis mac...Tebe treba pod hitno izbacit odavde.ima li neko ovu u m3u , može i mac al radije bi m3u ,razmjenim se sa nekom drugom m3u listom ako je imam

Znam to.Ipak,nije on toliko naivan kako se trudi da bude.Zasto nije komentarisao taj post?Koliko mjeseci mu onaj psiho ima nalog i jos nikad nije promjenio password.Ono jučer je bio hakirani jura, a danas je jura iz dežele, po naglasku ih možeš raspoznati![]()
To si odlicno rekao.I ja se nadam da ce sad neko od njih shvatiti ko si i kakav si.nadam se da bude jednom tu neki pametan moderator pa da izbaci ovakve debile
Da mi netko posalje sve liste sa telegrama bi obrisao. To nevrijedi nista. Sta cemi lista koja ce stati za dva dana ili koja prekida u minuti dva puta. Svaka javna lista nevrijedi nista.a da se napravi neki "usisivac" lista sa neta, ili to vec postoji, zamislite usisati sve liste sa telegrama, hehe
a na koji ti nacin dolazis do listaDa mi netko posalje sve liste sa telegrama bi obrisao. To nevrijedi nista. Sta cemi lista koja ce stati za dva dana ili koja prekida u minuti dva puta. Svaka javna lista nevrijedi nista.