Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Стевановиќ има и подобру понуду од другу екипу од нашу лигу и плус наши су ги дужни две плате још увек такој да не сам сигуран дека остануе сигурно још увек иако има договор па ќе видимо што ќе биде у наредни месец дна

Стевановиќ има и подобру понуду од другу екипу од нашу лигу и плус наши су ги дужни две плате још увек такој да не сам сигуран дека остануе сигурно још увек иако има договор па ќе видимо што ќе биде у наредни месец дна
Искрено ја би га и њега намаваја а би довејеја три американца, на Стевановиќа просек против екипе од горањ дел на табелу му е 6 7 поена
Автоматски споено мислење:

btw не постои екипа у лигу која не е дужна на играчи

Слушна нешто не знам колко е тачно ама овуј сезону Игор Михајловски ке му бидне помошник на Марина
Много добра одлука би била овој. Би имале много јаку клупу од тј аспект.

Има ли некое инфо, дешава ли се нешто. Или чекамо га септември па да почнемо да собирамо отпад :)

Има ли некое инфо, дешава ли се нешто. Или чекамо га септември па да почнемо да собирамо отпад :)
Максим остануе..
1000004612.jpg

Максим остануе..
1000004612.jpg
Стаиќ, Максим, Ѓуроски мкд играчи не е лошо сг за сг.. да чекамо још некогa да земемо

Последно уредено:
Максим остануе..
Прегледај го приврзокот 481819

Стаиќ, Максим, Ѓуроски мкд играчи не е лошо сг за сг.. да чекамо још некогa да земемо
Кд би могале још еднога високога македонца да доведемо например Глигоријевиќ.

Кд би могале још еднога високога македонца да доведемо например Глигоријевиќ.
још најмалко 2 наши и 3 странци и друго наши деца, за да би имале барем 8 играча ок..

До суперкуп мора да склопимо тим.. туј ќе гу имамо прву шансу за трофеј у нову сезону.

Тфт, Маџари и Чаир нема да играв следеќу сезону 26/27 у прву лигу? Дали можемо да им земемо некои играчи ако е тачно овој

Тфт, Маџари и Чаир нема да играв следеќу сезону 26/27 у прву лигу? Дали можемо да им земемо некои играчи ако е тачно овој
Од куде ти е тај информација?

Back
На врв Bottom