Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Mene zajebava placeni tivimate.
Xc bez problema, datoteka bez problema ali kad zelim dodati stalker nedozvoljava mi da kliknem na server ili mac. Izbaci tipkovnicu ali neotvori prozor da zpisem. Svasta. Dok na mobitelu otvori. A na tv nece. Moram vidjeti sta se desava
Kod mene na android tv dobro radi, upisao sam stalker za svietsko u nogomet, isto dobro je sta sa nove verzije moze da se zgolemi titl jer ranije je bilo uzas citati te mala slova i puno brzo ucituje liste, stalkere itd.

Pozdrav za drustvo, ima li ko da mi posalje na pp nesto od tih jakih lista, ili je samo za ovde da se pohvalite, a niko da pomogne.
Pozz svima.

Kod mene na android tv dobro radi, upisao sam stalker za svietsko u nogomet, isto dobro je sta sa nove verzije moze da se zgolemi titl jer ranije je bilo uzas citati te mala slova i puno brzo ucituje liste, stalkere itd.
Jbt platio sam app. Znaci radilo je sve. Probat cu deinstalirat pa ponovno. Znam da je sve radilo prije.

Pozdrav za drustvo, ima li ko da mi posalje na pp nesto od tih jakih lista, ili je samo za ovde da se pohvalite, a niko da pomogne.
Pozz svima.
Eh ovde se svi gadjaju sa jakim listama i slicicama a kada nekoga pitas za jedan mak ili tu cuvenu jaku listu samo sto te ne pljunu,ebo ljude nema gore od coveka.
Автоматски споено мислење:

imalo je 2 apdejta, vidi kad si kod kuce, sad je bolja. 5.3.2. mislam da je zadna verzija
5.3.3 beta je poslednja verzija tivimate.

Attachments

• 20260616_150225.jpg
    20260616_150225.jpg
    1,6 MB · Прегледи: 39
  • 20260616_151212.jpg
    20260616_151212.jpg
    1,5 MB · Прегледи: 37
Последно уредено:
A sta si upisao ovo koliko konekcija ima?Jel da se divis kada vidis sta pise ili da drugima das do znanja da se ima,moze se?
Ne da znam jer imam od svakog servera po nekoliko gore radi sebe to stavljam.Ne mogu sve popratit pogotovo ako po 10 listi od istog gore.Ja volim red kad otvorim da je sve na mijesto

Back
На врв Bottom