- Член од
- 24 февруари 2026
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 79
Zlatko ti najveci maher za iptv i ozujsko.zlatko ti kao neki haker a
A ja sam najveci zajebant hahaaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zlatko ti najveci maher za iptv i ozujsko.zlatko ti kao neki haker a
Kod mene na android tv dobro radi, upisao sam stalker za svietsko u nogomet, isto dobro je sta sa nove verzije moze da se zgolemi titl jer ranije je bilo uzas citati te mala slova i puno brzo ucituje liste, stalkere itd.Mene zajebava placeni tivimate.
Xc bez problema, datoteka bez problema ali kad zelim dodati stalker nedozvoljava mi da kliknem na server ili mac. Izbaci tipkovnicu ali neotvori prozor da zpisem. Svasta. Dok na mobitelu otvori. A na tv nece. Moram vidjeti sta se desava
Jbt platio sam app. Znaci radilo je sve. Probat cu deinstalirat pa ponovno. Znam da je sve radilo prije.Kod mene na android tv dobro radi, upisao sam stalker za svietsko u nogomet, isto dobro je sta sa nove verzije moze da se zgolemi titl jer ranije je bilo uzas citati te mala slova i puno brzo ucituje liste, stalkere itd.
koja verzija koristis sada ?Jbt platio sam app. Znaci radilo je sve. Probat cu deinstalirat pa ponovno. Znam da je sve radilo prije.
Nisam kuci da vidim. Znam da sam nedavno azurirao sa google trgovinekoja verzija koristis sada ?
imalo je 2 apdejta, vidi kad si kod kuce, sad je bolja. 5.3.2. mislam da je zadna verzijaNisam kuci da vidim. Znam da sam nedavno azurirao sa google trgovine
Kak se zvala narodna ta lista prije imao sam upad u panel od nje imam to negdjeZlatko ti najveci maher za iptv i ozujsko.
A ja sam najveci zajebant hahaaa.
Eh ovde se svi gadjaju sa jakim listama i slicicama a kada nekoga pitas za jedan mak ili tu cuvenu jaku listu samo sto te ne pljunu,ebo ljude nema gore od coveka.Pozdrav za drustvo, ima li ko da mi posalje na pp nesto od tih jakih lista, ili je samo za ovde da se pohvalite, a niko da pomogne.
Pozz svima.
5.3.3 beta je poslednja verzija tivimate.imalo je 2 apdejta, vidi kad si kod kuce, sad je bolja. 5.3.2. mislam da je zadna verzija
Ovako ti izgleda gore.To ne samo mali dio.Sta je octagon druze?
Nije lose mada ja sam navikao na tivimate,gotovo sve od listi guta.Dobra slika
Автоматски споено мислење:
Ovako ti izgleda gore.To ne samo mali dio.
Jos se zove narodna, sam se citiras pravi si iptv guru koi ja pratimKak se zvala narodna ta lista prije imao sam upad u panel od nje imam to negdje
.stari dobri client - najbolji...Dobra slika
A sta si upisao ovo koliko konekcija ima?Jel da se divis kada vidis sta pise ili da drugima das do znanja da se ima,moze se?Dobra slika
Автоматски споено мислење:
Ovako ti izgleda gore.To ne samo mali dio.
Tema je opet otvorena da se druzimo...i ja hocu liste koje ima panelrazarac ali nemam, jbg.A sta si upisao ovo koliko konekcija ima?Jel da se divis kada vidis sta pise ili da drugima das do znanja da se ima,moze se?
Ne da znam jer imam od svakog servera po nekoliko gore radi sebe to stavljam.Ne mogu sve popratit pogotovo ako po 10 listi od istog gore.Ja volim red kad otvorim da je sve na mijestoA sta si upisao ovo koliko konekcija ima?Jel da se divis kada vidis sta pise ili da drugima das do znanja da se ima,moze se?