Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно, поправилно е да се каже да се носат. Од друга страна, порано секој бод во група им беше премија, додека во поново време Јапонија на исто СП ги доби Шпанија и Германија, Кореја ја имаат добиено Германија, еве сега и Чешка. Преголем прогрес имаат овие две репрезентации во последниве 10тина години.

Ги мачкаме Катар на леб ние а и 70% од Европски земји.А Македонија пример ако учествуваше? Што сме ние подобри од Катар пример?
Е добро де, ама ова е Светско. Од секој континент има учесници, не може само држави од Европа. Зборот ми беше, како што ние учествувавме на Европско со огромна доза на среќа - прв и последен пат, така и на овие мали држави им се посреќило и еве имаат чест да учествуваат. Нека уживаат додека можат и тоа е тоа.Ги мачкаме Катар на леб ние а и 70% од Европски земји.
Од кај знаеш?Америка и Парагвај ќе биде интересна, поинтересна од БИХ и Канада
Од кај знаеш?
AI су повеќето клипчиња
Супер, да тркнам да ја уплатам дур не почнала и кај нас.Имам тетка во Мелбурн, таму завршила утакмица 2-1 предвреме.
Ебеш по некоја старлета барем низ Босна?Vo Bosna sum, denes bese lepota po ulici site nosea dresovi, mnogu ubavo.
Alal da im e na bosancite, imaat so sto da se gordeat.
Isto i srbite i hrvatite imaat so sto da se gordeat.
Nie makedoncite neame so sto da se gordeeme. Tavce gravce.
Go imavme Lester Bo McCaleb, e toa bese prava gordost koja vecno ke se pameti i ke se slavi.