- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 7.074
- Поени од реакции
- 13.864
Малку е оффтоп.Не, егеец
Во гејлада има една поговорка: еден грк како седум евреи. Еден Кожанитис како седум грци

Се' е кажано мислам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку е оффтоп.Не, егеец

Значи Шпанија, Аргентина, Германија и Франција ?Можеби повеќето го знаат ова ама јас не знаев - си мислев вчера за време на натпреварот кога последен пат репрезентација со странец тренер освоила светско.
Се вратив назад до 1998 иако не го гледав тоа првенство, почнав од финалето 2002, и не ми текнуваше на ниту една. Прогуглав и испадна дека ниту една репрезентација нема освоено светско со странец тренер. Тешко дека Португалија, Бразил или Англија ќе бидат први на кои ќе им успее тоа.
Бразил со Пинициус и Нејмар плачкото не стига далеку па на гла се наместиле!Не сум го анализирал многу ждребот, но вака според некое чувство, мислам дека Бразил ќе стигне подалеку од Аргентина.
Барем една од Колумбија и Еквадор ќе стигнат далеку, некаде 1/4 финале.
Од европските репрезентации, од тие што се во втор план, многу малку се зборува за Швајцарија, отколку за Норвешка (секако дека оправдано предизвикуваат внимание), но мене ми делува дека Швајцарците може да бидат таа европска репрезентација, кој од втор план ќе стигне далеку.
Јапонија ми беше една од најинтересни репрезентации и фаворит за изненадување, можеби и најмногу им се радував за гледање, штета што не се комплетни поради повреди.
Бразил со Пинициус и Нејмар плачкото не стига далеку па на гла се наместиле!
Автоматски споено мислење:
Мое мислење е дека Шпанија ќе изненади на Светското, иако се млада екипа! Франција исто така има премоќен напад, но средина и одбрана шкрипат, а знаеме колку значи цврстата одбрана! Dark Horse ми се Португалциве, можи да изненадат само и само ако Роналдо не им прави проблеми при играта! Ќе видиме, ќе биди интересно
А бе ти знаеш ли што значи фаворит од сенка?Фаворит од сенка за мене се Норвежаните и мислам дека ќе истуркаат далеку.

Ова е истиот тој Бразил што банкнотираше и 2 револуции му се десија затоа што економски се исцеди со светското и олимпијадата во разлика од 2 години ?Се знае кое првенства беа топ. Од навивчка поента. Она во Германија во 2006 на пример. 98 во Франција или 2014 во лулката на фудбалот. Бразил.
Говорам фудбалски. Болсонаро му ја еба матер економски и политички на Бразил. Не за попусто го ставија да свири зад решетки.Ова е истиот тој Бразил што банкнотираше и 2 револуции му се десија затоа што економски се исцеди со светското и олимпијадата во разлика од 2 години ?
Остај го чичото бе. Помалце досаден е од докторкана што тресе зелени или трола за неправди на домашни терени на светско првенство.И ОВДЕ ЌЕ МЕ НЕРВИРАШ??????