Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Uzasen bitrate na telekabel, se somnevam deka kaj drugite e podobro. Neznam zosto ne pustija edna plus na makedonski a na drugite da mozes da si smenis jazik na audio kako na eurosport sto e.
Мислам дека сите знаат зошто. Апсолутно никој немаше да го гледа тој канал.
Сега си принуден - жглап!

Uzasen bitrate na telekabel, se somnevam deka kaj drugite e podobro. Neznam zosto ne pustija edna plus na makedonski a na drugite da mozes da si smenis jazik na audio kako na eurosport sto e.
Taка верувам не им се исплати да прават. Нема да има простор за реклами од македонски фирми и Arena да зема пари од тоа.

Pa bar da gi ostavea srpskite ovie da gi dodadea, pretpostavuvam i ke ni skratat nesto od ponudata za drugi sportovi, sekako f1 so nas komentator osven ako si gluv pa da ti e seedno na koj kanal gleas.

На ниеден Аrena Sport нема пренос од отварањево :icon_lol: Сите имаат студио.

Kakov epski downgrade e ova, iako poddrzuvam da ima mk kanal na arena nikad ne sum bil za vakvo fijasko so smena na 3 kanali za nasi kanali koi ke si krojat programa po svoj kejf. Neka gi pustat drugite kanali pa ako prenesuvaat ista stvar neka ja gasat istata sodrzina ko porano sto pravea so LS koga mtv prenesuvaa, osven so f1, zaso riots ke ima.

Не бе какво кроење своја програма,само наредби и директиви од београду да има :icon_lol:

Последно уредено:
Кој сака српски Аrena нека ми пише колку трае трае гледајте. Имам IPTV листа со повеќе Arena Sport канали.

Се ви најавив навремено :) Што е со сликава на текмиве што иде 25фпс, битрејт 1 мегабит. Што е ова бе браќа за ова ли се боревме :ROFLMAO:. Џабе е македонски коментатор џабе е се кога се нема знаење ниту техничко ниту организационо ни ништо. Само масовно праќајте мејлови друго чаре нема бар нивните Премиуми да останат паралелно.

Zemete tetratkite i spremete se za zapisuvanje na gafovi.Gledajte pozitivno malce :zd

А2П па им дале да коментираат српска лига со македонски коментатор :pos::pos::pos: Е не могу више!

Катастрофа е што ниеден Arena Sport нема пренос од отварањето.

А Аrena Sport општо на сите верзии редно е да сменат целосно дизајн на лого, на промоа.. Стварно тоа им е ужас.

има некој линк за нас во дијаспората да ги гледаме некако

Back
На врв Bottom