Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
А јужноамериканциве кога играат ќе даваат во 2 сабајле? Или ако нема коментатор за нешто нема да се емитува? Гледам ќе се вратиме 10 години назад и пал стримови ќе си бараме од српските арени. Да се молиш сега преносот да го даваат на 4+ Премиум…
Автоматски споено мислење:

mfl kje si ostani na mrt nema da odi na arena
pak ke e zeznato za da se organizira na 3 kanali najdobroto od komplet arena kje ima nekoi tekmi vo neshto sho nie vo mk nema da gi imame no vo slucajot nebitno i onaka sig nema luge sho mu se bitni poslabite tekmi od shpanskoto ili italjianskoto
of topic me nasmea komentarot za sterjov specijalist za premier liga haha iako mislam opsto fudbal najmnogu razbira od site ostanati
mene, toni ke tera makedonstina, zoki mishevski najmoderen e od site i najmnogu vlozuva vo sebe iako fudbalskoto znaenje spored mene mu e mana, ne za fakti i podatoci tuku opsto razbiranje na igrata
arena belgrad ima mnogu vlozeno vo emisii i uklucuvanja vo zivo od to nie nisto ne bi imale nitu adekvatna zamena, max sho mozi da se ponudi e ljupco markovski kalc sednat na masa vo sreda navecer za ls
Арена МотоГП србиве скоро секој викенд кога е во Европа трка ги праќаат таму. Кај нас best they can do е Табаковски од кај жабарот или вршац да се вклучи и така блиску до стадион му е. Каков downgrade добивме…

Ако сакате промена пишувајте сите масовно мејлови до Арена бар да се задржат паралелно каналите па кој како сака што сака нека гледа. Вака ништо нема да се смени секако.

Последно уредено:
ГОТООВОО Е ЛУЃЕЕЕ, КРАЈ СО ФУДБАЛОТ !!! Ќе се вратиме на жолта картичка, падача, показатељ, интјересно.

Експертите од дома знаат се, а видеото направено од Арена што вели дека ќе гледаме на МАКЕДОНСКИ јазик сите лиги е превара и лажат србите. Тука гарант има замешано прсти и Русите за да ги гледаме нивните канали.

Дај бе не се брукајте, жити се. На толку фрлани пари за пренос Арена и вложени пари во коментаторство и студија ќе дозволат да не остават без фудбал :tapp:

Nezna sto se dramatizirat tolku site srpski areni se tuka osven ovie 3 sto se zameneti sve ke bide isto

@MARCELLO поздрав конечно
На А1 уште е само на српски.
Автоматски споено мислење:

Уште е кај мене српски 3 премиум Арена. Неколку пати рестартирав и ништо.

Последно уредено:
Уште е кај мене српски 3 премиум Арена. Неколку пати рестартирав и ништо.
Рестартирајј ти уште 33 пати ако немаш друга работа, а очигледно немаш :)

Рестартирајј ти уште 33 пати ако немаш друга работа, а очигледно немаш :)
Па кога А1 ги пишале на нивниот сајт нормално е да пробаш да ресетираш. Мислев ги пуштиле.

Најинтересното, најактуелното е во нивен интерес да го пренесуваат на наша територија (било на македонски или српски канал кога се повеќе од 3 паралелни преноси).

Поголема публика > Поголема гледаност > Поскапи реклами > Поголем профит

Така да во поглед на програмската понуда, се викал премиум каналот или не, со наши коментари или не, очекувам да е исто како и до сега.

Back
На врв Bottom