СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои мундијалот во САД, Мексико и Канада 2026.

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Ги готват на Куртонурир и останатите мк портали и составите.со капс лок наслов,со резерви,со тренер со се,племе им ебам џгуљаво

Инаку на светсково ќе си навивам за Јапонија и Јужна Кореа може ќе изненадат може уште по групи ќе испаднат :icon_lol: bead5500-5dcf-11f1-8df1-db1a767f3e1d.jpg
и Норвешка исто не би ми сметало да изненади позитивно.
За освојување типувам на Бразил или Франција

Ги готват на Куртонурир и останатите мк портали и составите.со капс лок наслов,со резерви,со тренер со се,племе им ебам џгуљаво

Инаку на светсково ќе си навивам за Јапонија и Јужна Кореа може ќе изненадат може уште по групи ќе испаднат :icon_lol: Прегледај го приврзокот 479700
и Норвешка исто не би ми сметало да изненади позитивно.
За освојување типувам на Бразил или Франција
Сакав да пишам пред некој ден, во репрезентации кои може позитивно да изненадат секако ја ставам Јапонија.
Многу симпатична репрезентација.

Strasen igrac, samo ne znam dali ke igra prva postava. Voglavnom nikoj ne gi spomenuva ama mene meksikancite mi se dark horse, prilicno lesna grupa, domakjin i ako se prvi vo grupna faza potencijalno lesni dva meca vo nokaut faza, iskreno so malce srekja gi gledam do cetvrtfinale a mozda i povekje
Укрствуват со трето пласиран во 1/16 а во 1/8 со Англија вероватно.

Германците ќе пренесуваат утре истовремено на 3 канали
со различни коментатори.

Attachments

• 20260610_214322.jpg
    20260610_214322.jpg
    1,1 MB · Прегледи: 28
ЖМ:Колку канали ќе одат на македонски јазик и каде ќе можат гледачите да ја следат вашата содржина?

-Каналите на локализираната Арена спорт на македонски јазик ќе одат на местото на каналите Арена спорт премиум 1,2 и 3. Нашите, македонски канали ќе се нарекуваат Арена М1 премиум, Арена М2 премиум, Арена М3 премиум, па со именувањето, како и со логоата, ќе бидеме единствени различни од централата во Белград. Тоа мене ми се допаѓа. Инаку, гледачите ќе можат да ја следат нашата програма на истите канали на коишто досега беа емитувани Арена спорт премиум 1,2 и 3 на српски јазик. Другите канали на српски ќе останат, за да можат гледачите да следат што повеќе спортски настани. Нашата програма ќе биде автономна, ќе избереме сè што сметаме дека е атрактивно и значајно за нас, но во три канали не можеме да вметнеме сè што сакаме, па тоа што не можеме да го понудиме ние, македонската публика ќе го гледа на другите канали на „Арена спорт“.

Абе и јас си го сакам и ценам јазикот, но ниту србите ниту ние немаме добри спикери. Кога ќе слушнам колку страст имаат западните спикери без глас ми се прати фудбалот на арените. Посебно кога ќе слушнам некои аматери кои гледаат само надница да истераат, страст 0 познавање 0 дури и играчите ги уткаат.

Back
На врв Bottom