ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.580
- Поени од реакции
- 21.164
Реклама ли си правиш?Цар е овој, редовно го следам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реклама ли си правиш?Цар е овој, редовно го следам.
Ги готват на Куртонурир и останатите мк портали и составите.со капс лок наслов,со резерви,со тренер со се,племе им ебам џгуљаво

Сакав да пишам пред некој ден, во репрезентации кои може позитивно да изненадат секако ја ставам Јапонија.Ги готват на Куртонурир и останатите мк портали и составите.со капс лок наслов,со резерви,со тренер со се,племе им ебам џгуљаво
Инаку на светсково ќе си навивам за Јапонија и Јужна Кореа може ќе изненадат може уште по групи ќе испаднатПрегледај го приврзокот 479700
и Норвешка исто не би ми сметало да изненади позитивно.
За освојување типувам на Бразил или Франција
Прегледај го приврзокот 479713
Ќе се прати малиов на светсково.
Strasen igrac, samo ne znam dali ke igra prva postava. Voglavnom nikoj ne gi spomenuva ama mene meksikancite mi se dark horse, prilicno lesna grupa, domakjin i ako se prvi vo grupna faza potencijalno lesni dva meca vo nokaut faza, iskreno so malce srekja gi gledam do cetvrtfinale a mozda i povekjeПрегледај го приврзокот 479713
Ќе се прати малиов на светсково.
Укрствуват со трето пласиран во 1/16 а во 1/8 со Англија вероватно.Strasen igrac, samo ne znam dali ke igra prva postava. Voglavnom nikoj ne gi spomenuva ama mene meksikancite mi se dark horse, prilicno lesna grupa, domakjin i ako se prvi vo grupna faza potencijalno lesni dva meca vo nokaut faza, iskreno so malce srekja gi gledam do cetvrtfinale a mozda i povekje