Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нигде ништо од порталиве за наводни засилувања. Не можат да му влезат у трага на чичко Миленко :ROFLMAO: .Како што би рекол он во едно интервју , работиме тајно, мирно, професионално :D. Пура ако читаш пробај и Митровски донеси го, криво ми е кога играат по Вараждин , Олимпија, а ние да не сме способни да си ги прибереме.

Нигде ништо од порталиве за наводни засилувања. Не можат да му влезат у трага на чичко Миленко :ROFLMAO: .Како што би рекол он во едно интервју , работиме тајно, мирно, професионално :D. Пура ако читаш пробај и Митровски донеси го, криво ми е кога играат по Вараждин , Олимпија, а ние да не сме способни да си ги прибереме.
Порталиве читаат на форум што имаме напишано хахаха

Зато шо се неспособни.
Ти кажав за Митровски, беше еден од најдобрите играчи оваа сезона во Словенска лига со просек рејтинг од 7.3 по натпревар, платија оштета од 1м евра а договор има до 2028, ако го продаваат, ќе гледаат надвор да искешираат од него.

Зато шо се неспособни.
Ти кажав за Митровски, беше еден од најдобрите играчи оваа сезона во Словенска лига со просек рејтинг од 7.3 по натпревар, платија оштета од 1м евра а договор има до 2028, ако го продаваат, ќе гледаат надвор да искешираат од него.
Знам бе, ама ете желба ми е па да си кажам:))

Проблемот со носењето на такви играчи не е Вардар, туку што не сакаат да играат Македонско првенство. Не постои играч што ќе одбере да игра тука наместо во Хрватска, па и Словенија...

Убај дресови во гости ;)
Овде има навивање но нема знаме Комити и навивачите се на јужната на запад е празно

Штета шо МТВ се инвалиди и ме вадат снимки од архивата

Ова е изгледа на маракана пред финалето на сениори...

YouTube каналот пари му вреди за Вележ а ние се прајме клубови и НГ еден салам канал нема во цела држава поздрав и очекувам и вие ако наодите нешто слично за нас да споделиО
Е ова е права репортажа / спортско новинарство. Спореди го ова со денешново...

Проблемот со носењето на такви играчи не е Вардар, туку што не сакаат да играат Македонско првенство. Не постои играч што ќе одбере да игра тука наместо во Хрватска, па и Словенија...
За жал.. Хрватска има помалце тимови и тие што играат имаат убави стадиони.. Максимир колку и да е стар, пак е огромен стадион со добар терен , Пољут супер (плус тамо атмосфера топ на секој меч , што е светлосни години за мак лигава) Истра има убаво стадионче, Рујевица на Ријека исто не е лош, Вараждин онака стандард за регионално стадионче. Муабетот е дека нигде нема такви селски терени кои ти кршат филм како во Македонија. Ептен е ружно кај нас. Освен Градски, Битола сега , Тетово ајде може да пројде, другото ептен као да играш во селендри и пред се посрани терени. Ајде бар терените да беа убави тревнати па на нешто да замижиш, ама се е тиња. Штета , пошо баш као што спомна ти, тоа е еден од најголемите проблеми да донесеме нешто поквалитетни фудбалери, и коа би имале појак кеш.

Back
На врв Bottom