Кодекс на облекување во институции

• Креатор на темата Креатор на темата mints1
  • Време на започнување Време на започнување
Дека од Цапари. :D

Не, ја у МВР исклучиво по балетанки би идела. Значи не сум ова ја. Само прашувам, зошто ова е несоодветно?

Какви директорки има на институции, па сега ај ние згодните да станиме незгодни за атер за нив, дека се они директорки. Свашта :D
Знам дека ни си таа, фотката е професионална.

Мојот коментар за директорките го изврти и некако стана натпревар меѓу вас женските.

Ако стварно не можеш да се стрпиш за пола саат макс работа по документи, тогаш имаш стварно проблем со натпреварување.

Знам дека ни си таа, фотката е професионална.

Мојот коментар за директорките го изврти и некако стана натпревар меѓу вас женските.

Ако стварно не можеш да се стрпиш за пола саат макс работа по документи, тогаш имаш стварно проблем со натпреварување.
За што бре да се стрпам пола саат?

За што бре да се стрпам пола саат?
Па да се стрпиш у фармерки и патики, да не мора да се дотеруваш за тие пола саат да бидеш видена. :)

И извини, вака, нејќам никој да навредам, ама ти од Битола да не си?

Па да се стрпиш у фармерки и патики, да не мора да се дотеруваш за тие пола саат да бидеш видена. :)

И извини, вака, нејќам никој да навредам, ама ти од Битола да не си?
Вака можи?

D655BA93-D95F-4746-BFE6-00D364AEA5C5.jpeg

Извинато, ама не ти кажвам од кај сум. :D

Ќе ве молам тргнете се понастрана, госпоѓицата е на ред. :)

За Битолчанки се зборвит дека ногу се шминкале (шлакале со пудри) ко идат до продавница, а не у МВР. :)
Ти од Охрид си душе. Па зато изгледа си го слушнал тој муабет.

Ти од Охрид си душе. Па зато изгледа си го слушнал тој муабет.
Не сум, намерно пишав дијалектно.

Иначе еве девојкава сите ја викаат позерка оти ваљда дечко ѝ е скејтер па ајде и она да скејта, ама се облекува поинаку од стереотипот за скејтерка.

Научила некои фори, не е баш позерка (девојка со скирол шо си нема појма од скејтање)

Ама ене градникот ѝ е непрактичен за скејтање, баш ѝ се убави иначе, ама нели кога спортување вие девојките носите sport bra, бејбидол како и да се вика?

Ја само да прашам... за мажи може кожна црна моторџиска панталона, или само дреч бои идат у предвид?

Sega raka na srce, so e taka, taka e :toe:
Не знам јас таму, тоа ти треба да ни кажиш. Ти сакаш да гледаш битолски чупиња на широк сокак. :D

На широк сокак помини, па в очи умри. :D
Автоматски споено мислење:

Ама ене градникот ѝ е непрактичен за скејтање, баш ѝ се убави иначе, ама нели кога спортување вие девојките носите sport bra, бејбидол како и да се вика?
Зависи, може и ништо да не носиме. Како сакаме така. :D

Не знам јас таму, тоа ти треба да ни кажиш. Ти сакаш да гледаш битолски чупиња на широк сокак. :D

На широк сокак помини, па в очи умри. :D
Рака на срце, најубави ни се битолчанките, и со шминка и без :oops:
Кој сака нека се лути!

Back
На врв Bottom