Кодекс на облекување во институции

• Креатор на темата Креатор на темата mints1
  • Време на започнување Време на започнување
Не е точно. Зависи каква штикла и зависи од дрес кодот над штиклата. Пр:
Прегледај го приврзокот 479018
Вакво нешто, па уште и на црна панталона = :drk:

Ама затоа ваква варијанта:
Прегледај го приврзокот 479019
на што сакаш облечи ја = instant turn off.

Исто е и со карминот. Има црвен кармин и црвен кармин. ;)

Абе, понеделнички пред 7 сабајле муабет за штикли правите. Не е ок.

Тоа може да се превенира. Не знаеш колку пати сум ја спасил фирмата од казни кај тие постарите инспекторки. Имам одличен скор, само неколку опомени и тоа е сѐ. :love:

Па ми се јавуваа и за онака, да ме слушнат, да ме прашаат дали имам проблем со некој друг инспектор да ми средат работа. Ама, јбг, немам доволно искуство, тоа е. :sneaky:
Постарите инспекторки сакаат мажи со штикли, црвен кармин и допичњак?:confused:

Па историски глеано патика се носи само на стаза, за трчање. Ако веќе се водиме по некои дрес кодови и се дрецкаме од земја и сликаме други луѓе за да ги оговараме на форум, дај малце да бидеме и себекритични.
Има патика кондура женска.
Башка од коа патики се за на стаза?
Адидас газел антилоп кожа?
Ај не се гасете.

Не е толкав џимрија, само е скромен!
А и кој би одбил добар сајбер-секс со "постара" госпоѓа? :cool:
Skromen, skromen. Moreee so kuce e too :sneaky:
Автоматски споено мислење:

50 nijansi na crveno :cautious:

Има патика кондура женска.
Башка од коа патики се за на стаза?
Адидас газел антилоп кожа?
Ај не се гасете.
Газелата е патика креирана за играње ракомет :D
Поентата ми е што ако веќе се бара дрес код и формалност, нека се иде до крај.
Се изначитав на темава коментари од типот "Се знае како се оди во институција". Ако веќе дискутираме, па не, по патика не се оди во институција.
Следно одење ќе си ставиш кондурче, штикла, и така ќе одиш во институција.

Za cevla patika se znae nesto ?

Majtapot na strana, ednas mi se imase dadeno prilika da prisustvuvam na germanska svadba. Na maticno, zetot po bermudi, patiki i po maica po kusi, nevestata po helanki. Ko od trcanje da dojdoja bukvalno. Ama to vo Germanija, vo Svedska mozi poinaku e.
@Artemisia Vulgaris tuka e najkompetentna da spodeli iskustvo, ta kolku pati se ima premazeno , ni sama ne znaj :sneaky:

Последно уредено:
@bijons океј си е Славјанка со стилот, онака кежуал, ама не би и шкодело малку да повежба, ваљда после бременост се попунила.

Злате ние сме дами, не збориме за втората варијанта. Плиз.

Џабе се траскате од земја со дрескод

Погледнете у Холандија полициска бруталност на бремена жена

Мигранти у Франција

Глејте шо се дешаваше у Франција после финале Лига шампиони, ПСЖ е победник пак

Има и еден загинат, бог знае колку повредени и уапсени и материјална штета неизрачуната

Не можам да го најдам рилот, вчера го гледав на Инста, една девојка онака згодна у сив фустан и штикли оди накај полицаец у униформа и замавнува да го удри, овој клекнува и избегнува удар и и враќа шамар. Зашто е целата збрка не сфатив.

Така да, џабе фустан и штикли ако се понашате така како таа од рилот.
Автоматски споено мислење:

Е сега знам дека на сите женски овде им е криво што не биле вчера у Париз кога кршеа излози на Шанел и други брендови и крадеа се унутра. :P

Последно уредено:
Аманте бе треба закон за дрескод да донесат за да ни текне како треба да се облечиме во институција ?
Ова не е од сега, во мвр на врата во Битола имаат напишано дека по куси панталони и влечки не пуштаат, кога вадев документ лани со стомакот до гуша јули месец носев долг фустан и кломпи ама не ми беа изразени од фустанот не ми направија проблем ама затоа внука ми од 10 години ја вратија назад надвор да ме почека.

И јас сум спортски тип на човек ама за секоја прилика се прилагодувам со облеката, не можи на матично да одиш по хеланки, крај, не се осеќам убаво, руба краси руба гнаси како велат старите :)

Како втората возат обично жените што се возат на мотор само појма немам како издржуваат, а дека е секси е, а првата варијанта е најкултурна.

можеш да не ги почитуваш и да изгледаш шик истовремено.

Мал лајф хак, луѓето секогаш подобро ќе те третираат ако изгледаш атрактивно.
Ама поентата ми е дека кога човек изгледа добро, и мажи и жени во поголем дел од времето ќе бидат поуслужливи.
Супер тоа за приватни афери, но е премногу елитистички да во државна институција некој така да те приоритизира. И тука е цел проблем, не секој може или сака во дел од денот да променува аутфит за да си заврши бирократски таскови, особено ако му е узпат или некако успеал да кидне од работа молејќи ги локалните газди кои немаат ни грам симпатија за тоа, бидејќи самите завршуваат работа од задна врата. Почитувам подигање стандардот и се тоа, но дојди во тимот на народот, овојпат е вистинската страна. Треба да се работи да бирократијата се намали, не да се создава дополнителна фрикција кај веќе народ полн незадоволство. Никој не оди на тв емитувано судење, му треба парче хартија.

Аманте бе треба закон за дрескод да донесат за да ни текне како треба да се облечиме во институција ?
Ова не е од сега, во мвр на врата во Битола имаат напишано дека по куси панталони и влечки не пуштаат, кога вадев документ лани со стомакот до гуша јули месец носев долг фустан и кломпи ама не ми беа изразени од фустанот не ми направија проблем ама затоа внука ми од 10 години ја вратија назад надвор да ме почека.

И јас сум спортски тип на човек ама за секоја прилика се прилагодувам со облеката, не можи на матично да одиш по хеланки, крај, не се осеќам убаво, руба краси руба гнаси како велат старите :)
Ах уште една за кои збори @Емкаа, родена со предзнаење за институционален бон тон, но кога ќе се продускутира што тоа значи - одма дткање, или што и да е еквивалентот. Закон носат фосили, кои со една нога се во Југославија, со друга во гроб. И уставно имав една вака паметна професорка која голи рамења забрануваше на девојките. Треба да се замислите на какви закони се дивите и дека на Ронка Ваикики патиките кои во лето оставаат растопена гума траги не се некој стандард кој треба да го голтнете на сметка на човечко достоинство.

А мацика нека вента уште малку, па ќе и објасниме и неа некои работи.

Kako ne ne vadela, edna kazna nemam skinato, eden dokument ko coek nemam izvadeno bez trista peripetii :(
Какви перипетии душеее?
Да не те мирисал мАИрко на влез?
@PloTwist затоа ли ти толку по судови? :cautious:

Супер тоа за приватни афери, но е премногу елитистички да во државна институција некој така да те приоритизира. И тука е цел проблем, не секој може или сака во дел од денот да променува аутфит за да си заврши бирократски таскови, особено ако му е узпат или некако успеал да кидне од работа молејќи ги локалните газди кои немаат ни грам симпатија за тоа, бидејќи самите завршуваат работа од задна врата. Почитувам подигање стандардот и се тоа, но дојди во тимот на народот, овојпат е вистинската страна. Треба да се работи да бирократијата се намали, не да се создава дополнителна фрикција кај веќе народ полн незадоволство. Никој не оди на тв емитувано судење, му треба парче хартија.

Ах уште една за кои збори @Емкаа, родена со предзнаење за институционален бон тон, но кога ќе се продускутира што тоа значи - одма дткање, или што и да е еквивалентот. Закон носат фосили, кои со една нога се во Југославија, со друга во гроб. И уставно имав една вака паметна професорка која голи рамења забрануваше на девојките. Треба да се замислите на какви закони се дивите и дека на Ронка Ваикики патиките кои во лето оставаат растопена гума траги не се некој стандард кој треба да го голтнете на сметка на човечко достоинство.

А мацика нека вента уште малку, па ќе и објасниме и неа некои работи.

Какви перипетии душеее?
Да не те мирисал мАИрко на влез?
@PloTwist затоа ли ти толку по судови? :cautious:
Вакво однесување како твоето имаат само педерите. Да ми прости ЛГТБТ заедницата што би рекол еден премиер.

Како втората возат обично жените што се возат на мотор само појма немам како издржуваат, а дека е секси е, а првата варијанта е најкултурна.
Ја не знам у Ск на шо се возат, освен ако не ги плаќаат у бело!
Ваква штикла ни у сон не би качил на мотор! :cautious:

Ни па некоја со три функционални ганглии не би се качила, ама тоа е веќе дискутабилно штом у старт опнала таков опинок.

Back
На врв Bottom