Ne sum zensko jas, ne znam zosto vakov muabet mi naprai.Ko ke dojdi do plakjanje djabe i cicki, i minic dopicnjak, i stikli , i karmin crven ili bilo kakov.
Fintata e da ne te pisat, posle djabe ti e se![]()
Автоматски споено мислење:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne sum zensko jas, ne znam zosto vakov muabet mi naprai.Ko ke dojdi do plakjanje djabe i cicki, i minic dopicnjak, i stikli , i karmin crven ili bilo kakov.
Ne sum zensko jas, ne znam zosto vakov muabet mi naprai.

Znam be, taman rabota. Muabetot bese kolku da ti dolovam poenta.Ne sum zensko jas, ne znam zosto vakov muabet mi naprai.
Аааааа таман работа, готов беше да му пишеш приватна порака. Признај.Znam be, taman rabota. Muabetot bese kolku da ti dolovam poenta.
Toa sto go pisa i diplomatski go narece psihologija, nie narodski pickina magija si go vikameВладе јас имам доволно години, па и памет за да си завршам работа со став. Тоа што го пишав е само чиста психологија и ништо друго.![]()

Тоа може да се превенира. Не знаеш колку пати сум ја спасил фирмата од казни кај тие постарите инспекторки. Имам одличен скор, само неколку опомени и тоа е сѐ.Ko ke dojdi do plakjanje djabe i cicki, i minic dopicnjak, i stikli , i karmin crven ili bilo kakov.

Takov si sum, si baram jas. Kako velat, to jagne so ne bleka, nema ni da cicaАааааа таман работа, готов беше да му пишеш приватна порака. Признај.

BabojebНе знаеш колку пати сум ја спасил фирмата од казни кај тие постарите инспекторки. Имам одличен скор, само неколку опомени и тоа е сѐ.![]()

Pardon my frenchToa sto go pisa i diplomatski go narece psihologija, nie narodski pickina magija si go vikame![]()

Ke ti recev izvinato ama se ljutat nekojPardon my french![]()

Чисто процедурално, за мене жена над 35 е во категоријата- постара.Babojeb![]()

Te zeza tebe oti kazuvas bezobrazni zborovi.Ke ti recev izvinato ama se ljutat nekoj![]()
Pa ako imas 18 togas e postara.Чисто процедурално, за мене жена над 35 е во категоријата- постара.
пи.ес. Ајде како Џорџе: искуство е искуство.![]()
Mene mi e sram uckur za gakji da recam, ne pak drugoTe zeza tebe oti kazuvas bezobrazni zborovi.

Samo ljubov neka imaЧовек зошто одма му кажа
После качување и симнување од дунди, ова вашево нареден хит ќе беше![]()

Ti mnogu djimrija si bilЧисто процедурално, за мене жена над 35 е во категоријата- постара.

Чисто процедурално, за мене жена над 35 е во категоријата- постара.
Ti mnogu djimrija si bil![]()

Не е точно. Зависи каква штикла и зависи од дрес кодот над штиклата. Пр:Ама кога жената носи штикли, мажот ја гледа како бог. Жими сѐ, одма се претварате во јагниња.