- Член од
- 3 ноември 2024
- Мислења
- 659
- Поени од реакции
- 514
Ама вие многу драма направивте, женски. Па пола у МВР у Телевизија не знаат ни Македонски да зборат, а вие за дрескод.Се знае како се оди таму не можи му текнало во 5.11 да се облечи и да оди таму ќе мислат дека е од тајната служба, а не претседател на држава. Тој можи да оди во униформа ама не ваква (работна) туку свечена и се знае таа како изгледа, а во придружба треба да е и неговиот аѓутант за вака да дојде и никако поинаку од ова правило. Се знае како се оди во инситуција,а тоа вклучува театар, градски власти, МВР, АРМ. Не можи ви текнало по влечки или по работнички да влегувате таму.
А што е со тоа што се пикаат преку ред со врски, а? Зарем нема тука некој код?
Пола од џандарине се пијандури стари, бараби со тетоважи, преваранти ги испофатија за превари, а вие дрескод.
Еј, фишинг праат на СејфСити што го изрекламираа како Ѓаволот носи Прада и ти бараш некој да ѝ верува и почитува полиција?
Немај гајле за мене ја фурам фармерка, маица и патики и не киснам по судови и мвр станици и тоа у лето и како што кажа 10 минути работа и си идам.
Автоматски споено мислење:
Ги издаде сите женски сега. Значи ако некоја ми дојде службено со штикли и црвен кармин уствари сака да ме насанка?Исто и кога носиш штикли. На мажите нозете им се одземаат. Така што, ако правиш некакви зделки со мажи, облечи си штикли и стави си црвен кармин.
Па ние не сме цицале весла, цицки сме цицале сите овде и женски и машки, не сме од вчера и знаеме што и кога сакате вие женските да добиете гага.