Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А дуксер и тренерка забранети се со кодексот? Не!Дали е во ред да ти дојдат гостите на свадба по дуксер и тренерка?
Веројатно истите ИТ кругови треба да си поќутат зошто они ги прават овие апликации, да не ја кажам конкретната фирма.Јас може грешам, ама за мене дигитално закажување термин е целосно дигитализиран процес, со минимална човечка интервенција.
Пополнување форма онлајн, после која оператор ти се јавува и ти нуди термин за следниот ден, е далеку од дигитализација, во ИТ кругови така малце ќе ти се насмеат ако овој процес го претставиш како дигитализација, пошто систем за закажување термин може и студент од финки да ти искуца.
Океј е и да се земе критика од време на време, не мора да се сфаќа толку драматично.
Тоа е за Скопје, за провинција не важи така.Веројатно истите ИТ кругови треба да си поќутат зошто они ги прават овие апликации, да не ја кажам конкретната фирма.
Јас последен пат кога закажував имаше да си бираш ден и час за сликање.
Знам дека пред некоја година привремено ја затворија апликацијата зошто настана хаос кога го примораа цело население да извади нови пасоши со Северна.

Јас го прашав него дали би дозволил на свадба да му дојдат така, тој одговори да, што ќе биде тотално спротивно од реалноста, само празен муабет дека слободата ни ја укинувале прост муабет.А дуксер и тренерка забранети се со кодексот? Не!
Не сум од Скопје.Тоа е за Скопје, за провинција не важи така.![]()
Што викаш, у такво друштво прво се цица нес преку цевка, а после другоНи се десило, ни ќе се деси. Ќе умрам порадо, отколку да споделам поглед во очи со друг маж додека истоврено двајцата цицаме нес од цевките.

Е па еве јас ќе ти кажам - во ред е. Тренерките не го прекршуваат кодексот на облекување, ги пропуштаат во тренерки, ама затоа кратките фармерки на 50 степени надвор, очи бодат!Јас го прашав него дали би дозволил на свадба да му дојдат така, тој одговори да, што ќе биде тотално спротивно од реалноста, само празен муабет дека слободата ни ја укинувале прост муабет.
Дукс не, ама тренерки долни мислам не е во ред.
Реално да, кратки фармерки стварно очи бодат.Е па еве јас ќе ти кажам - во ред е. Тренерките не го прекршуваат кодексот на облекување, ги пропуштаат во тренерки, ама затоа кратките фармерки на 50 степени надвор, очи бодат!
И тоа остај полиција, човече, одиш на глуп санитарен преглед за да проверат во гомната и на газот паразити дали имаш, и не те пуштаат внатре по кратки фармерки, зашто по некоја игра на случајност министерот имал канцеларија во истата зграда! Ма т'ибам и држава и се!
Зошто? Фустан не боде очи? Нели сте за еднаквост? Ако облечам јас фустан, ќе ме пуштите внатре?Реално да, кратки фармерки стварно очи бодат.
Ама ја уапсиле кога чистачката у МВР уочила дека ја украла и носи завесата од хотелот кај што престојувала, а чистачката чистела и таму и била сведок. Иначе да не била чистачката овие џандариве немало да приметат.Јас разбрав се откажале од кодексот, Сидни Свини била прееска да плати казни за паркинг.
Прегледај го приврзокот 478747
Облечи де. Кој ви брани, либерално општество.Зошто? Фустан не боде очи? Нели сте за еднаквост? Ако облечам јас фустан, ќе ме пуштите внатре?
Достоевски, исклучиво.Osekjam deka za brzo situacijata na vamu ke zatera, samo koj ke go skrsi prv mrazot
Прегледај го приврзокот 478742
Што викаш, у такво друштво прво се цица нес преку цевка, а после друго![]()
Чекај, оваа ли е Сидни Свини сите мажи што зборат за неа?Јас разбрав се откажале од кодексот, Сидни Свини била прееска да плати казни за паркинг.
Прегледај го приврзокот 478747