Кодекс на облекување во институции

• Креатор на темата Креатор на темата mints1
  • Време на започнување Време на започнување
Јас разбрав се откажале од кодексот, Сидни Свини била прееска да плати казни за паркинг. :)

1780061898834.png

Јас може грешам, ама за мене дигитално закажување термин е целосно дигитализиран процес, со минимална човечка интервенција.
Пополнување форма онлајн, после која оператор ти се јавува и ти нуди термин за следниот ден, е далеку од дигитализација, во ИТ кругови така малце ќе ти се насмеат ако овој процес го претставиш како дигитализација, пошто систем за закажување термин може и студент од финки да ти искуца.

Океј е и да се земе критика од време на време, не мора да се сфаќа толку драматично.
Веројатно истите ИТ кругови треба да си поќутат зошто они ги прават овие апликации, да не ја кажам конкретната фирма.
Јас последен пат кога закажував имаше да си бираш ден и час за сликање.
Знам дека пред некоја година привремено ја затворија апликацијата зошто настана хаос кога го примораа цело население да извади нови пасоши со Северна.

Веројатно истите ИТ кругови треба да си поќутат зошто они ги прават овие апликации, да не ја кажам конкретната фирма.
Јас последен пат кога закажував имаше да си бираш ден и час за сликање.
Знам дека пред некоја година привремено ја затворија апликацијата зошто настана хаос кога го примораа цело население да извади нови пасоши со Северна.
Тоа е за Скопје, за провинција не важи така. :D

А дуксер и тренерка забранети се со кодексот? Не!
Јас го прашав него дали би дозволил на свадба да му дојдат така, тој одговори да, што ќе биде тотално спротивно од реалноста, само празен муабет дека слободата ни ја укинувале прост муабет.

Дукс не, ама тренерки долни мислам не е во ред.
Не знам каков ќе биде кодексот целосно.
Автоматски споено мислење:

Тоа е за Скопје, за провинција не важи така. :D
Не сум од Скопје.

Ни се десило, ни ќе се деси. Ќе умрам порадо, отколку да споделам поглед во очи со друг маж додека истоврено двајцата цицаме нес од цевките.
Што викаш, у такво друштво прво се цица нес преку цевка, а после друго :ROFLMAO:

Јас го прашав него дали би дозволил на свадба да му дојдат така, тој одговори да, што ќе биде тотално спротивно од реалноста, само празен муабет дека слободата ни ја укинувале прост муабет.

Дукс не, ама тренерки долни мислам не е во ред.
Е па еве јас ќе ти кажам - во ред е. Тренерките не го прекршуваат кодексот на облекување, ги пропуштаат во тренерки, ама затоа кратките фармерки на 50 степени надвор, очи бодат!

И тоа остај полиција, човече, одиш на глуп санитарен преглед за да проверат во гомната и на газот паразити дали имаш, и не те пуштаат внатре по кратки фармерки, зашто по некоја игра на случајност министерот имал канцеларија во истата зграда! Ма т'ибам и држава и се!

Е па еве јас ќе ти кажам - во ред е. Тренерките не го прекршуваат кодексот на облекување, ги пропуштаат во тренерки, ама затоа кратките фармерки на 50 степени надвор, очи бодат!

И тоа остај полиција, човече, одиш на глуп санитарен преглед за да проверат во гомната и на газот паразити дали имаш, и не те пуштаат внатре по кратки фармерки, зашто по некоја игра на случајност министерот имал канцеларија во истата зграда! Ма т'ибам и држава и се!
Реално да, кратки фармерки стварно очи бодат.

Реално да, кратки фармерки стварно очи бодат.
Зошто? Фустан не боде очи? Нели сте за еднаквост? Ако облечам јас фустан, ќе ме пуштите внатре?

Јас разбрав се откажале од кодексот, Сидни Свини била прееска да плати казни за паркинг. :)

Прегледај го приврзокот 478747
Ама ја уапсиле кога чистачката у МВР уочила дека ја украла и носи завесата од хотелот кај што престојувала, а чистачката чистела и таму и била сведок. Иначе да не била чистачката овие џандариве немало да приметат.

Зошто? Фустан не боде очи? Нели сте за еднаквост? Ако облечам јас фустан, ќе ме пуштите внатре?
Облечи де. Кој ви брани, либерално општество.
Само во женско вц не те пуштаме.

Маќидониа, мојата чудесна држава! Ова било ОК и пристојно:

1780063128823.png

Исто, ова било ОК и пристојно:

1780063262370.png

Ама ова било непристојно:

1780063400085.png

Ма да ви е*** ја и институции и се по список! :mad:

Back
На врв Bottom