Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно желба на Флик била овој бил играч за негов систем, е сега кај планира да го игра и шо му е планот само он знае едина работа шо не ми се свиѓа е 70 милиони до 80 шо ќе даат за него. Само ако останат цело лето со овој трансфер и уше двајца шо ќе ги зееме најверојатно бесплатно пак ќе се акаме од земја и ќе се нервираме ко оваа година. Алварез као шо пишуваат одбил нов договор со Атлетико и желба му била Барса без разлика на ПСЖ и уше кој биле заинтересирани за него и греота ќе е да го испуштиме него а да фрлиме пари на Гордон шо реално не верувам дека ќе е од којзнае какво значење. За штопер до сега само за Сенеси се шушка нешто и толку од нашите интересирања за сега
Сенеси е договорен со Тотенхем веќе, така да ништо од него.
Пак истите нервози и догодина изгледа, ќе одеме на гол повеќе и ќе не пунат големите екипи.

Ај со среќа нека е да не бидеме скептични од старт може и ќе се погоди

Done deal, многу неочекуван трансфер реализиран многу брзо.

Верувам во Флик и сигурно има некоја замисла, рачунајте не застануваат овде.
Се чека Алварез.:angel:

Тежок промашај е овој трансфер според мене, ама ајде надевам се дека сам грешка.

Па и 80 милиони... а немаме класична 9ка и штопер :toe:

Значи лево крило се збореше Раши и Абде, Вирџили. Земаа асален играч што гази по лево крило насмееме да се буниме.

9ка и штопер под ред, нема простор за паника. Најдоброто допрва почнува.
Секоја чест како успеаа вака брзо а секогаш знаеме како развлекувале трансфери.

Автоматски споено мислење:

По профилот на играчи што ги сака Флик мислам дека замислата му е да се игра без класична 9ка, нешто налик ПСЖ овие 2 сезони, сите 3ца напред менуваат позиции и може да играат секаде.

Не си далеку, Гордон на сите 3 позиции напред игра ама биди сигурен дека 9ка е сосема посебна приказна.

Према се што читам Деко уште работи на други трансфери. Ќе дознаеме за многу брзо што како. Едно е сигурно, официјално 1:1 се и после години уште неможам да си поверувам дека конечно се вратија во нормала.

Не си далеку, Гордон на сите 3 позиции напред игра ама биди сигурен дека 9ка е сосема посебна приказна.

Према се што читам Деко уште работи на други трансфери. Ќе дознаеме за многу брзо што како. Едно е сигурно, официјално 1:1 се и после години уште неможам да си поверувам дека конечно се вратија во нормала.
Наводно 9ка ќе се земе асална и тоа ми дава надеж огромна пошо мислев дека истресовме све за Гордон и после ќе собираме осредни фудбалрри и ќе се крпиме ко шо беше. Ептен дрско ја почнаа работава сеа се дигна фама и баш ме занима шо ќе биде летово

Воопшто немам сомнеж веќе, одврзани раце имаат. Летово конечно ќе се радуваме после долго време.

Како што реков, Деко не застанува кај Гордон.:vozbud:

Screenshot_20260527_211753_X.jpg

Не памтам толку брзо да се заврши трансфер без сапуници. 2-3 дена траеја шпекулациите, од вчера изгледа се знае Деко кога отпатувал за Лондон ама чекаа да официјализират денес.

Ваљда сакаат да завршат пред СП за да евентуално некој не качи ептен цена.
Сеа ги имаме и двете леви крила на Англија. :D

1000620306.jpg

Maradona Kan GIF by כאן | תאגיד השידור הישראלי

По профилот на играчи што ги сака Флик мислам дека замислата му е да се игра без класична 9ка, нешто налик ПСЖ овие 2 сезони, сите 3ца напред менуваат позиции и може да играат секаде.

:rolleyes:

Според мене Флик во овај гледа нов Рафиња, да работи како пчела по терен, да ора. Затоа Рашфорд на пример е се спротивно на ова. Единствено тука гледам логика во трансферот. Сега ќе се оди на ефтини опции за деветка и штопер, а може и ништо да не се донесе.

Back
На врв Bottom