Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не го гледав, ми излезе рил на Инстаграм и така разбрав за кад ме је један кучак лавнуо српскиот на Лазаров.
Да му се забрани да збораат српски ако дојди некој или титл или со морзеов код нека се разбираат барем тоа тиит, тит ќе биди поразбирливо.

Tолкаво е нивото на интелигенција у државава.
Да немаат гледаност ќе се угасат одма.
На полошо иде само
Во цел свет се гледаат глупости. Риалити ,Ким Кардашијан и други глупости ни дојдоја од запад. таму веќе владее идиократија. Либерализмот е движечка сила на идиократијата. Така да во моментов во Америка на пример имаш либерали шо се убедени дека мажите имаат менструален циклус. Така да не паѓајте на приказната дека сме најглупи на планетава. Конкуренцијата во моментов е огромна.

Ландов, Кросфитерот и бајкерот, Лазаров

Брат, овај нема ноге или по навику чучнала на колена?

Еи, абе само на мене ли овј Лазароф ми личи у фацу на дивукозу или?
Брат не седи бе исправена е. Што филмови ти се врат низ глава :pos:.

Брат не седи бе исправена е. Што филмови ти се врат низ глава :pos:.
Брат, ја не кажа дека седи,
ноге су ву или хируршки исечени или е на колена на нешто полувисоко до радијатор.
Види ги бе, на мини виршле ву личиф хаха.

Брат, ја не кажа дека седи,
ноге су ву или хируршки исечени или е на колена на нешто полувисоко до радијатор.
Види ги бе, на мини виршле ву личиф хаха.
На колена е. Покажува пред народот така облечена за што највеќе ја бива и како стигнала до канцеларија.
А и зашто треба да ја гласаме.

Лазаров ваков онаков ама секоја му чест нему на Димитар и на Васил за она што го прават за семејството во Куманово мислам беше.

Лазаров ваков онаков ама секоја му чест нему на Димитар и на Васил за она што го прават за семејството во Куманово мислам беше.
Има една стара вика: Левата да даде, а десната да не знае.

Back
На врв Bottom