Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    13
Тој план на работа доведе до 2 сезони надвор од ЛШ. Планот на Малдини доведе до титула.

Лесно е да се види кој е луд, дали јас што од прв ден пишав што ќе се деси со америве или ти што уште го дркаш на нив.

Тој план им донел успеси на клубовите како Арсенал, Ливерпул или помали како Борнмут. Да и тој план на Газидис што доведе до титула беше таков, а нормално, ти ни тогаш ништо не разбираше и најавуваше дека нема ни ЛШ да изборат со таков начин на работа.

Додека твој план те носи до:

1000030066.png

• Хаха
Reactions: Mud
Тој план им донел успеси на клубовите како Арсенал, Ливерпул или помали како Борнмут. Да и тој план на Газидис што доведе до титула беше таков, а нормално, ти ни тогаш ништо не разбираше и најавуваше дека нема ни ЛШ да изборат со таков начин на работа.

Додека твој план те носи до:

Прегледај го приврзокот 478467

1000006240.jpg

Во иста лудница сме, а?

1000030068.png

П.С. Првин мислев штрумфот да е доктор, али ај :icon_lol:

Брате, ај што Кардинале и Златан играат курот, продувале со мозакот, ај ја со змејов и хашишот исто, ама и вие не се заебавате на фан клубов.

Све издувано. :pos:И Том Вејтс на монтаживе што личи на комбинација од Гасперини пред да обеле во косата и Зденек Земан. Свака част.

Вас двајца ви имам и порано кажано, глупо ми е да ве банирам од ваш фан-клуб. Дај престанете.

Направи ми услуга :love:
Автоматски споено мислење:

Ќе му даде одврзани раце на Ибрахимовиќ изгледа Кардинале :pos: :pos:

Нови стравови

Ваква брза чистка немало до сеа...

и одма почнаа шпекулациите:
Чичко Галијани... и тренерот од Борнмут

И јас немам никаква надеж во Ибра.

Конте требаше пред 2 години кога пробуваа да играат фудбал менаџер со Фонсека и Консеисао.

Сега и да дојде не ми се верува дека ќе седи поише од сезона две а и дека ќе освои нешто.

Не иде Конте во ваков тим,со ваков газда и ваква карикатура од човек на важна функција ко Ибрахимовиќ.
Плус ќе бара играчи што гарант нема да ги добие и ќе си иде на полусезона......

Ираола или како и да се вика е пореална опција,тука негде Конференциска Лига или максимум Лига Еврпа калибар на тренер,со кој веројатно и ќе се заврши таму следна сезона иако ќе се труби за фаќање лш.

На ваква чистка да го оставиш Ибра само збори Кардинале колку нема појма од работите внатре во тимот,колку нема појма од фудбал генерално и колку го заболе за клубов и неговата историја.

Back
На врв Bottom