Ska Maniac
Бараба
Ај честито.
Од есеноска ќе ги гледаме со Бурнмаут и Сандерленд.
Од есеноска ќе ги гледаме со Бурнмаут и Сандерленд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти патот до дома не би ти верувал да си го нацрташ за Европа ќе ми збори.....
Еве ти ги на дело Фурлани и Курлани. Ама Малдини не чинел......епа трај сега.
Никогаш не сум бил да се избрка Малдини. Тоа ти и другите северџани предавници од темава.Најинтересно е што ти имаш плукано по Малдини и го бркаше од клубот, барем илјада пати повеќе од мене.
Е сега, ретроактивно што го засака и правиш некои филмови тоа е друг муабет.
Патем, тоа лето 2022 кога Малдини имаше одврзани раце и следната сезона, покажаа дека така не бива.
Па не за џабе другите клубови ме функционираат на тој начин.
Тоа што и другите правеа грешки после него е друа приказна.
Но ако некој за Солун од Скопје тргнал преку Белград, не значи дека тој што тргнал преку Русе за Солун е во право.
Никогаш не сум бил да се избрка Малдини. Тоа ти и другите северџани предавници од темава.
А колку сакаш можеш да пишуваш шизо постови маската ти е падната. И сам знаеш дека бев целосно у право ама немаш муда да признаеш.
Малдини беше последниот човек што имаше некаква визија за клубот и што искрено го сака.
Па што, коа си играат тим и големи газди, нека си играат до крај.Ваков самоуверен а прост човек немам сретнато. Освен владе учк, таа ти е конкуренцијата на форумов.Ти си доказ дека што луѓе помалку разбират тоа се повеќе самоуверени.
Да не те потсетувам за оние глупости кога ме убедуваше дека крилата не требало да играат пресинг и да се дефанзивно одговорни. Затоа што такви ги префрлале на бековска позиција!?
А денес во најсилните клубови имаме крила кои бркаат и низ цел терен, како на Баерн или ПСЖ.
Ете за какви се глупости сум се трудел да ти објаснам, а ништо не знаеш да цениш.
И пак да повторам, затоа што тоа се покажало претходниве години како вистина, така ќе биде и наредните години.
Само случајно може да се деси во било кој поголем, поозболен клуб, еден лик да ги носи сите одлуки.
Баерн, Арсенал, Барселона, ПСЖ, Ливерпул и милион други клубови така не функционираат и нема.
Макар тоа било и Малдини на квадрат, за кој не убедуваше дека нема појма, се додека не го сменија.
А него му пиша дека Гатузо се откажал? Да не незнае?Гатузо барем имаше образ и чест сам да си поднесе оставка 2019 кога за еден бод не обезбедија ЛШ и се откажа од парите иако имаше активен договор за уште две сезони.
Гаргамел ниту да се извини ниту да си даде оставка ништо за најцрната точка на Милан во последниве 10 години.
Капак на се сега ќе треба да му платат оштета да си оди од Милан се да му ебам.
Ваков самоуверен а прост човек немам сретнато.
Wow ми го постираше детското, "не, ти си" ....Затоа што немаш храброст ни во огледало да се погледнеш.![]()
Wow ми го постираше детското, "не, ти си" ....
Простак.
Криво ми е за тимов али у исто време ми е мило што со свои очи гледаш како Кардинале и Курлани го уништија клубов.
Еве ти ги америте на кои дркаше последниве 4 години.
Тој план на работа доведе до 2 сезони надвор од ЛШ. Планот на Малдини доведе до титула.Ти си луд човек, нема друго објаснување за ова опсесија со мене. Па и ова за самодоверба го ископира од мене. Буквално го цитираш тој пост.
Да, тој план на работа што го најавија, е пат кој треба да се оди.
90% од клубовите кои работат добро и работат успешно, работат на тој начин.
Тоа што не спроведоа тоа што го најавија не е мој проблем. Единствен мој проблем е што го зголемив твоето лудило, а кој се закачил со луд човек, увек наебува.