Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Азер беше комита и кога тоа не смееше да се биде.
Штом така, најпаметно ќе направи ако ги закачи копачките на клин и нека се префли на Запад!:)
Azer da ima malku sram, sam bi se povlekol od Vardar. Ne znam kako ve ispoštuval koga tatinoto sinče go skvernavi svetiot dres
Вардар е заложник на Азер! Крај на приказната!

Мене повеќе ми се гади од вакви бескичмењаци, куропушачи што покушаваат да не уверат дека дрводелецов е фаца. Фуј бре! Мизерно! Исфорсиран уште од мали нозе, го знаат тоа сите што пратат наш фудбал.

https://www.instagram.com/p/DYskXthIpyR/

Штом така, најпаметно ќе направи ако ги закачи копачките на клин и нека се префли на Запад!:)

Вардар е заложник на Азер! Крај на приказната!

Мене повеќе ми се гади од вакви бескичмењаци, куропушачи што покушаваат да не уверат дека дрводелецов е фаца. Фуј бре! Мизерно! Исфорсиран уште од мали нозе, го знаат тоа сите што пратат наш фудбал.

https://www.instagram.com/p/DYskXthIpyR/
Оваа страна Vardar info ја води глупото дете Димитар Гогов , инаку платеник на миленко и по ново присутен во ложата на градски шпионирајки ги кај управата навивачите на Вардар , подмукло дете мора некој од Комити да му каже кај му е местото

Оваа страна Vardar info ја води глупото дете Димитар Гогов , инаку платеник на миленко и по ново присутен во ложата на градски шпионирајки ги кај управата навивачите на Вардар , подмукло дете мора некој од Комити да му каже кај му е местото
I uste eden glavonja, da ne bese stranata Liko Fans nemase da se oženi. Cicači uste od vremeto na "tate" Samsonenko...

Мислам дека не можеше да има подобар крај сезонава - чиста победа против директниот ривал, со повторен пенал за Шкендија кој во двата наврати беше одбранет, за 9 бода разлика на табела. И тоа со ваков резултат:

United_Macedonia_salute.jpg

Најмногу постигнати голови. Најмалку примени голови. Најмногу победи. Најмалку порази. Најдобра гол разлика. Апсолутна доминација на секое поле. И тоа ова е само транзиционен период во кој полека се гради и исцртува скелетот на тимот. Допрва ќе има плачки и газење под нозе. Редно беше да се стави крај на играњето курташак во лигава и на ти го-дај ми го со титулите меѓу албанските екипи. Одлично издание и на навивачите. Дефинитивно беа единаесетиот играч на Вардар.

Сега фокус на европските натпревари, и без некои преголеми очекувања за да нема после големи разочарувања, бидејќи реално тимот не е баш конкурентен за на европска сцена. Со малку среќа може да има пробив, но сепак треба да се изгине на терен во двомечот како лани против Лозана на домашен, инаку тешко.

Како и да е, честито титула, сосема заслужена.

Back
На врв Bottom