- Член од
- 13 јули 2020
- Мислења
- 187
- Поени од реакции
- 429
Да да, реално кажано. Јас лично увек сум за млади играчи по можност од школата на клубот да пополнат местата на клупа.ама они нема веќе што да бараат во Вардар
Барсегјан би го земал и моментално без размислувањеСвесен сум дека не сме привлечни за ѕвучни странци, и баш поради тоа ја застапувам тезата на Сајбер дека таргет треба да ни бидат играчи од типот на Барсегјан, Хамбарџумјан, Којашевиќ што се желни за докажување
Инаку тоа со ерменците баш беше полн погодок тогаш само што сега има една битна промена , за разлика од Самс периодот кога без проблем ги пазаревме бидејќи немаа они некои финансиски добри клубови сега ги имаат Noah и Alashkert кои им нудат прилично солидни плати на нивниве играчи а и влегуваа и двете екипи во Conference league последните две-три сезони.Можда треба да се удри фокус на Телеоптик и Графичар ко развојни клубови на цзв и партизан па да се проба да се улови нешто што ќе ни биде од корист и играчки и финансиски. Па во комбинација со други странски играчи и најдоброто од македонските да биде склопена екипата.