Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата PloTwist
  • Време на започнување Време на започнување
sinoca i obicnite navivaci na mordorzvezda navivaa kontra onoj shto im dade se i gi napravi respektabilen klub, dodusha oni vo Noemvri ja osvoia Evroliga i ova mnogu ne gi ni interesirashe, hrabrost e da mu se zavrti grb na onoj koj se ti dal, a navivačite na najsrBskiot i najskap tim vo istorija na srBskata košarka se najhrabri navivači na svet, ne zatoa što ne se plasat od nikoj, tuku zato što ne se sramat od nisto,ama vo presret na utreshniot miting na studentite, dobra najava!

Нас нѐ оправија па сеа и Србија ќе ја средуваат. Македонци или срби се овие?
Србомани и рончиња.
Затоа што Србите се срамат и гадат од балавиов.

Можеби не е за овде ама ете крајот се ближи на медиумите какви што се N1 и Nova S кој не се на страната на владеачката партија во Србија со Вучиќ.

Последно уредено:
Можеби не е за овде ама ете крајот се ближи на медиумите какви што се N1 и Nova S кој не се на страната на владеачката партија во Србија со Вучиќ.

Па не ги купил некој олигарх од Србија, туку меѓународна групација!
Како заклучи дека ете ќе ја сменат уредувачката политика?

Плус таргет групата на Информер и Пинк (пензионерски или за ретардирани луѓе) не им е иста со на N1 и Нова :toe:

Овие се поранешно А1? Со генијалецот заборавен од државата и млекарите? Пардон, студентите?

Па не ги купил некој олигарх од Србија, туку меѓународна групација!
Како заклучи дека ете ќе ја сменат уредувачката политика?

Плус таргет групата на Информер и Пинк (пензионерски или за ретардирани луѓе) не им е иста со на N1 и Нова :toe:
Фирмата која ги купува е фирма која ја има Еuronews a српската Euronews е дел од српските медиуми кој ги нуди исклучиво кабелски/сателитски тв оператори што се на некој начин блиски Телеком Србија.

Колку што читам по коментари ова продажба е да се тргне таа уредувачка политика што ја имаат N1 и Nova S што значи да не се толку гласни против Вучиќ и владеачката партија во Србија.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom