Bogey
Мил вол
- Член од
- 23 април 2014
- Мислења
- 1.093
- Поени од реакции
- 3.142
Имаш право, се одјавувам ...Пеп има 3 (три) титули во ЛШ како тренер. Или тролаш или ти треба нов спорт. Во секој случај би ти забранил пристап на подфорумов после ова.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш право, се одјавувам ...Пеп има 3 (три) титули во ЛШ како тренер. Или тролаш или ти треба нов спорт. Во секој случај би ти забранил пристап на подфорумов после ова.

Што ако му ги одземат титулите у Сити?Самото тоа што бил од тимот на Јохан Кројф и учел од него е доволно да се спомене каков играч бил. Ама нема врска, тука го коментираме неговиот квалитет како менаџер, нешто што не го признаваат само навивачите на Манчестер(оти го засенува Фергусон) и Мадрид(убаво знаат зошто).
Ех, штета што не играа меѓусебно Пеп и Фергусон во две финалиња ЛШ каде едниот во двете финалиња го испердаши другиот како мало дете. Да имаа играно две финалиња меѓусебно ќе знаевме кој е подобар, вака ќе остане мистерија.Само еден е ГОАТ, а неговото име е Сер Алекс Фергусон
Јунајтед не беше ни близу до квалитетот на Барса во 2011.Ех, штета што не играа меѓусебно Пеп и Фергусон во две финалиња ЛШ каде едниот во двете финалиња го испердаши другиот како мало дете. Да имаа играно две финалиња меѓусебно ќе знаевме кој е подобар, вака ќе остане мистерија.
Самото тоа што бил од тимот на Јохан Кројф и учел од него е доволно да се спомене каков играч бил. Ама нема врска, тука го коментираме неговиот квалитет како менаџер, нешто што не го признаваат само навивачите на Манчестер(оти го засенува Фергусон) и Мадрид(убаво знаат зошто).
А епа добро, значи за да бидат сите јаки менаџери мора да имаат тренирано послаби тимови, иначе не им се важи? Пошо Пеп е исклучок, а не правило/пракса, се погоди момент кај што ја презема Барса зашо ваљда немало кој друг во моментот, направи тотален ресет на тимот, а останатото е историја. Имаш пун курац примери кај што штотуку испилени тренери преземаат гиганти и допираат дно, Гатузо прв ми текнува и да не набројувам натака. Ако е квалитетен ќе се снајде и во послаб тим и во гигант, нема дилеми тука.Се провлкекува муабетот затоа што тренерот со кој го споредуваат, го има направено баш тоа. Пак ке кажам, ова не е доказ дека е лош тренер. Ама тешко дека ке се ослободи од тоа checkbook manager.
Во право си, но разликата е што Пеп тие пари ги потроши на веќе шампионска екипа за да доминира, Артета зема пропаднат Арсенал и го изгради со тие пари.Pravite muabet kako site od top 6 nemaat frlano identicno pari za poslednive 10 godini dodeka e on tamu. Toa sto site zaedno ne mozat da mu priparat na pola od uspehot e sosema drug muabet. Na Pep uspehot e zaradi parite ama na Arteta bilionot frlen u posledni 3-4 godini e trenerski mastermind. Pokazete respect tamu kaj sto treba
2009 Јунајтед беше благ фаворит како бранители на ЛШ плус засилувањето Бербатов, па пак топка не фатија во финалето, целосно надиграни беа.Јунајтед не беше ни близу до квалитетот на Барса во 2011.
А епа добро, значи за да бидат сите јаки менаџери мора да имаат тренирано послаби тимови, иначе не им се важи? Пошо Пеп е исклучок, а не правило/пракса, се погоди момент кај што ја презема Барса зашо ваљда немало кој друг во моментот, направи тотален ресет на тимот, а останатото е историја. Имаш пун курац примери кај што штотуку испилени тренери преземаат гиганти и допираат дно, Гатузо прв ми текнува и да не набројувам натака. Ако е квалитетен ќе се снајде и во послаб тим и во гигант, нема дилеми тука.
Еве што ако Пеп сеа стане тренер на Лидс? Ќе му се смееме дека завршува на средина на табела? Пошо шампион сигурно нема да е. Не ви се добри споредбите и аргументите, не знам како да ви објаснам.
Баш сабајле гледав, Пеп има 55 години, па овој ако биде тренер уште 15 години ни Фергусон ни св. Фергусон нема да му е до колена од аспект на титули и успеси.
Да ама дали можеме од една утакмица да донесеме заклучок? Настрана Пеп и Фергусон, општо ми е прашањето. Барса даде брз гол и го исконтролира мечот до крај. А баш Јунајтед влезе фуриозно до голот на Барселона. Можеби нашите да погодеа први друг ќе беше исходот на крај. Знаеме дека некогаш мали моменти знаат да свртат цела утакмица.2009 Јунајтед беше благ фаворит како бранители на ЛШ плус засилувањето Бербатов, па пак топка не фатија во финалето, целосно надиграни беа.