Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да го спремаме Џастин ние, може и УСА ќе влезе, коа веќе комшииве идат :D
Кај си бе Луси, јебеш Евровизију, ти како си :)

Сакамо те сфи на форум!!!
Заедно сс Акесо и Даркледи ,ти си пример за македонско девојче, китка шарена!

Кај си бе Луси, јебеш Евровизију, ти како си :)

Сакамо те сфи на форум!!!
Заедно сс Акесо и Даркледи ,ти си пример за македонско девојче, китка шарена!
Вери бизи, ама тука сум и арно да речеме :D лав ју ол :)

Еве ја нашата Дара.

Attachments

• FB_IMG_1779250850221.jpg
    FB_IMG_1779250850221.jpg
    113,9 KB · Прегледи: 27
Дел од населението на Варна се потомци на бегалци од Македонија и Беломорска Тракија.
chivar.webp

Logo-MKPD1.png

imgonline-com-ua-2to1-f8iibb78kq0jho.jpg

Секој ден се повеќе и повеќе тонеме, бугарите се заебаваат од кога било дозволено на евросрњевизија да учестуват 2-ца од иста држава.

Секој ден се повеќе и повеќе тонеме, бугарите се заебаваат од кога било дозволено на евросрњевизија да учестуват 2-ца од иста држава.
Да, мене жал ме фати за себеси кога ги читав сите.

Србите викаат од кога смее 6 од иста држава да настапуваат.

Мислам дека сега ни е шанса да исправиме една историска неправда....

И да ја пратиме Лепа Брена на евровизија :sneaky:

Мислам дека сега ни е шанса да исправиме една историска неправда....

И да ја пратиме Лепа Брена на евровизија :sneaky:
И ја сум за тоа (Лепа Боќи со сергеј у дует за навек и вечнос) 2 у 1 ќе растуреме. Цело време кај нас ќе биде евросрањевизијата и ќе ги уценуваме еу дека нема да ја одржуваме ако нашиве не се внесат во уставот на татарија.

И ја сум за тоа (Лепа Боќи со сергеј у дует за навек и вечнос) 2 у 1 ќе растуреме. Цело време кај нас ќе биде евросрањевизијата и ќе ги уценуваме еу дека нема да ја одржуваме ако нашиве не се внесат во уставот на татарија.
Ма каков црн Сергеј, какви бакрачи..
Брена соло у црвен миниќ и два километра нога :love:

Ако веќе е донесена одлука за враќање на Евровизија, тогаш мора да се има јасна стратегија за победа, а не само формално да учествуваме за да го пополниме дното на табелата. Проблемот е што во моментов немаме пејачи со калибар на Марија Шерифовиќ, ниту изведувачи како ЈЈ од Австрија, а ниту композиција што би доминирала. Во ваква ситуација, единствена опција за висок пласман е провокативен и скандалозен настап, кој ќе предизвика бура во јавноста, по примерот на Кончита Вурст, Лорди или Дана Интернационал.“

Back
На врв Bottom