dantemkd
demon hunter
Повеќе имам проблем со парите што ќе ги платиме за Едерсон одколку за неговите квалитети. Не е толку лош играч, али исто ќе фрлиме ќупче злато за играч со кој ќе може да преговараме за 6 месеца.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаа договор со него но немoжеа со клубот да се договорат затоа најдоа друга овца.Има фанови што сеуште ќе го бранат.
Атлетико затоа се тргна имаа договорено се, али Аталанта се лакоми.
Вака да, нека го донесат Тонали, па немам ништо против Едерсон да седи како опција за ротација. Сигурно повеќе работа ќе брка од Угарте. Велат дека цената ќе е пониска од таа што се брифира по италијански медиуми.
Ова е веќе трансфер.
Е тоа ми се допаѓа веке .
И мене не ми беше кога се спомнуваа Чаби и Енрике ама кога почнаа имиња ко Раиола и Гласнер ондак искрено Керик е посигурна опција
Не ми е прв избор, али со среќа нека му е го чека тешка работа.
Искрено ја го ставам и позади Гласнер и позади Ираола али да не тупам, менаџер ни е секако ќе го подржуваме.И мене не ми беше кога се спомнуваа Чаби и Енрике ама кога почнаа имиња ко Раиола и Гласнер ондак искрено Керик е посигурна опција

И Мојс со Евертон го правеше истото што овие двата па видовме кој беше резултатот кога дојде. И Тен Хаг со Ајакс растураше, и Аморим со Спортинг, еден куп примери имаме со вакви ситуации, едноставно не е ни 5% исто да работиш во Бормут, Брајтон, Палас, Ајакс, Спортинг и т.н. и во Јунајтед. Пробавме и со големи и докажани имиња со еден куп трофеи зад нив ко Мурињо и Ван Гал, и тоа не профункционира.Керик на двапати беше во Јунајтед и покажа резултати.
Да, Гласнер и Ираола изгледаат добро ама во Хоризонт Турново тип на клубови.
Само товарот на соблекувалната е доволно некои ликови да се стопат. А вака изгледаат сув квалитет.
Не знам што ќе направи Керик. Нека остане мислењево дека овие двајца стручњаци ни Емери нема да го поминат.
Да се знаеме приватно со Данте, зихер јака опклада ќе паднеше![]()
А што, надгласасва ли те у управан одбор?Ираола го барав и пред Аморим,
Брат лично мислење, исто како ти што мислиш Карик е прав човек.А што, надгласасва ли те у управан одбор?
Поштују чичин, шала беше!Брат лично мислење, исто како ти што мислиш Карик е прав човек.