Lidl маркети и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    303
Точно! Дури и осигурани ќе бидат!
И стаж и здравствено ќе им тече ;)
И ќе имаат одлична и пријатна работна атмосфера и можност за напредок.
А ќе заборавев и 30 минутна пауза.

И ќе имаат одлична и пријатна работна атмосфера и можност за напредок.
А ќе заборавев и 30 минутна пауза.
И тоа само ако се млади, амбициозни и ја делат визијата на Гунтер за компанијата како семејство!

И тоа само ако се млади, амбициозни и ја делат визијата на Гунтер за компанијата како семејство!
Ајде доста е. Ќе дојде Марсело ќе не стави на црна листа у маркетов. А планирам пиво и зачини да купувам кога ќе ги имаат тие тематските недели посветени на различни држави.

Се изналупавте глупости.
Лидл ќе даде колку што треба да си ги пополни позициите. 10 години се тука, имаат вложено стотици милиони евра до сега. Имаат и знаење и средства.

Имаш фирми како тинекс што не плаќаат ни плата редовно, зар мислиш на Лидл ќе им е тешко да влезат на овој пазар на труд?
Автоматски споено мислење:

Eпа редачите на роба, касиерите и магационерите што прават тогаш чим не седат дома а ниеден маркет сеуште не е отворен ?
Ќе одат во друга држава.

Ногу глупа работа се тие обуки...одвое те од семејството, пријатели неколку месеци ко небива ќе те лансира во вселената па да се прилагодеш на тие услови.

Ногу глупа работа се тие обуки...одвое те од семејството, пријатели неколку месеци ко небива ќе те лансира во вселената па да се прилагодеш на тие услови.
Глупо или не тоа е така решиле да работаат Lidl, да смениш нешто не можеш. Ако не ти се допаѓа има други маркети и компании за работа. Никој со сила не не тера да работаме во Lidl.

Глупо или не тоа е така решиле да работаат Lidl, да смениш нешто не можеш. Ако не ти се допаѓа има други маркети и компании за работа. Никој со сила не не тера да работаме во Lidl.
добро бе марсело , шо се одма тепаш, не сакам да работам у лидл само искоментира онака кратко.
Ти ќе одеш ли на обука ? Кога ќе поминувам некогаш низ твојо крај да те поздравам у светата институција Лидл.
Убав ден и ти да имаш.

Последно уредено:
добро бе марсело , шо се одма тепаш, не сакам да работам у лидл само искоментира онака кратко.
Ти ќе одеш ли на обука ? Кога ќе поминувам некогаш низ твојо крај да те поздравам у светата институција Лидл.
Убав ден и ти да имаш.
Ма ни јас нема да работам во Лидл.

Ма ни јас нема да работам во Лидл.
Зошто?!?
Најголемио бренд на маркет ќе ни УЛЕГНЕ а ти неќеш да бидеш дел од тој историски тим.
Разочарал си ме.
Убав ден уше едншка.

Епа шо ја дрвите тогаш ти и уште два-тројца за еден мочан супермаркет?!
Стфарно еј.
Ја неможу да сфату што опсесија ке беше толко да пратиш отфарање на некој си супермаркет. Хоби еј. Па рекламни материјали, флаери, попусти, касиерке, рафтови, споредба на цене од Кам у Веро или било куде. А фтора оспсесија телевизиски студија, споредбу на Мтв и на Арену спорт.Ја стфарно неможу да сфату што му се дешава у туј марсофску главу.

Стфарно еј.
Ја неможу да сфату што опсесија ке беше толко да пратиш отфарање на некој си супермаркет. Хоби еј. Па рекламни материјали, флаери, попусти, касиерке, рафтови, споредба на цене од Кам у Веро или било куде. А фтора оспсесија телевизиски студија, споредбу на Мтв и на Арену спорт.Ја стфарно неможу да сфату што му се дешава у туј марсофску главу.
На отварање на шпар ќе идеш ли да се видеме ?

На отварање на шпар ќе идеш ли да се видеме ?
Ја не су шпараџија, не и'дм у тај маркет.

Стфарно еј, пукнаја ми кур у кој маркет ке пазару, што и да ми треба улегну у најблиско што ми е, купу и цепам си. Е не, ке споредују цене и ке дрву на форум за 3 денара разлика.

Едит.
Не улазам само у Стокомак ради комуњарско виетнамски ентериер, и оној шиптаpско сс шеријатке на касу.

Последно уредено:
Ја не су шпараџија, не и'дм у тај маркет.

Стфарно еј, пукнаја ми кур у кој маркет ке пазару, што и да ми треба улегну у најблиско што ми е, купу и цепам си. Е не, ке споредују цене и ке дрву на форум за 3 денара разлика.

Едит.
Не улазам само у Скокомак ради комуњарско виетнамски ентериер, и оној шиптаpско сс шеријатке на касу.
Чера бех у тоа ебанио шпар, блиц погледнах, изгор цени на тие нивните као брендирани производи. Кој ги ебе ја си купи смоки и сокче на детето оти они ми беа најблиску од парко дека си играше.
Нејсе и ја не се замарам ногу со маркети ама овие лидл отечеа, како да ќе отварат нуклерна централа а не маркети.
ПС Стокомак језиви, да.

Back
На врв Bottom