Ska Maniac
Бараба
И ќе имаат одлична и пријатна работна атмосфера и можност за напредок.Точно! Дури и осигурани ќе бидат!
И стаж и здравствено ќе им тече![]()
А ќе заборавев и 30 минутна пауза.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ќе имаат одлична и пријатна работна атмосфера и можност за напредок.Точно! Дури и осигурани ќе бидат!
И стаж и здравствено ќе им тече![]()
И тоа само ако се млади, амбициозни и ја делат визијата на Гунтер за компанијата како семејство!И ќе имаат одлична и пријатна работна атмосфера и можност за напредок.
А ќе заборавев и 30 минутна пауза.
Ајде доста е. Ќе дојде Марсело ќе не стави на црна листа у маркетов. А планирам пиво и зачини да купувам кога ќе ги имаат тие тематските недели посветени на различни држави.И тоа само ако се млади, амбициозни и ја делат визијата на Гунтер за компанијата како семејство!
Ќе одат во друга држава.Eпа редачите на роба, касиерите и магационерите што прават тогаш чим не седат дома а ниеден маркет сеуште не е отворен ?
Глупо или не тоа е така решиле да работаат Lidl, да смениш нешто не можеш. Ако не ти се допаѓа има други маркети и компании за работа. Никој со сила не не тера да работаме во Lidl.Ногу глупа работа се тие обуки...одвое те од семејството, пријатели неколку месеци ко небива ќе те лансира во вселената па да се прилагодеш на тие услови.
добро бе марсело , шо се одма тепаш, не сакам да работам у лидл само искоментира онака кратко.Глупо или не тоа е така решиле да работаат Lidl, да смениш нешто не можеш. Ако не ти се допаѓа има други маркети и компании за работа. Никој со сила не не тера да работаме во Lidl.
Ма ни јас нема да работам во Лидл.добро бе марсело , шо се одма тепаш, не сакам да работам у лидл само искоментира онака кратко.
Ти ќе одеш ли на обука ? Кога ќе поминувам некогаш низ твојо крај да те поздравам у светата институција Лидл.
Убав ден и ти да имаш.
Епа шо ја дрвите тогаш ти и уште два-тројца за еден мочан супермаркет?!Ма ни јас нема да работам во Лидл.
Зошто?!?Ма ни јас нема да работам во Лидл.
A што не смее тоа?Епа шо ја дрвите тогаш ти и уште два-тројца за еден мочан супермаркет?!
Стфарно еј.Епа шо ја дрвите тогаш ти и уште два-тројца за еден мочан супермаркет?!
На отварање на шпар ќе идеш ли да се видеме ?Стфарно еј.
Ја неможу да сфату што опсесија ке беше толко да пратиш отфарање на некој си супермаркет. Хоби еј. Па рекламни материјали, флаери, попусти, касиерке, рафтови, споредба на цене од Кам у Веро или било куде. А фтора оспсесија телевизиски студија, споредбу на Мтв и на Арену спорт.Ја стфарно неможу да сфату што му се дешава у туј марсофску главу.
Ја не су шпараџија, не и'дм у тај маркет.На отварање на шпар ќе идеш ли да се видеме ?
Чера бех у тоа ебанио шпар, блиц погледнах, изгор цени на тие нивните као брендирани производи. Кој ги ебе ја си купи смоки и сокче на детето оти они ми беа најблиску од парко дека си играше.Ја не су шпараџија, не и'дм у тај маркет.
Стфарно еј, пукнаја ми кур у кој маркет ке пазару, што и да ми треба улегну у најблиско што ми е, купу и цепам си. Е не, ке споредују цене и ке дрву на форум за 3 денара разлика.
Едит.
Не улазам само у Скокомак ради комуњарско виетнамски ентериер, и оној шиптаpско сс шеријатке на касу.