Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Odbrana top izigrano agresivosnt do bez kraj
Vaka sekogash treba da se igra

Nikuco crna machka na golo svaka mu cast
Mora da go pofalime i lembanov nekolku akci voigrani so pamet takticki znaci se i do igracite ko ke se saka se se mozi od srcee

Da ne se opustame so alkaloid odime uste pojako vo polna sala vo kukjata na stravo i da si ja zavrsime sezonata so pobeda ekipno kako igracki taka ii publicki od nasa strana

Не бе се заебавам до 2028ма има договор

Изгледа и вчера местена беше.:masa:
Се јави некој од ЦЕНТРАЛА, да ни ја пуштат, оти Видерер се јавил и му рекол на Стефанов и стрико Боре.
"СЛУШАЈТЕ, МОРА ПЕЛИСТЕР ДА ИГРА ВО ЕЛ, прајте шо ќе прајте местете ја".:anco:
Виде не виде, Славчо се јави кај Бабачо, Бабачо му пренесе на онај шо се жали дека немат пари и ја наредија утакмицата, за доброто на сите, на партијата, на државата, на министерството, на ракомето.
Плус, не му се погодија на Бориса судиите вчера, скапа плачење:sramezliv:, уште малку мрсулчиња ќе му излезеа:place:
Е па друже мој, немавте вчера ветер во грб како на минатите 2 текми, Џолета и Славета мамето ни го ебаја на тие утакмици, секој втор напад пробивање, чекори и слично.
Си се вратија работите на фабричко подешавање, до 14.12.2025 година, кога се работи за меѓусебните дуели со Македонскиот ПЕ СЕ ЖЕ.:kuracc:
Искрено, вчера очекував многу полошо судење на наша штета, ама крајно коректни беа, шо не беше случај досега ко ни судеа.
Плус, играта во одбрана беше топ, Никучо како во најдобрите деној.
Мора да го пофалам и Лембанов, добро ја постави играта во одбрана, истурена зона, со брзи излегвања врз Хрчако и Стрмљан, многу прекини и реметење, на крај од немоќ на ќоро мораа да пуштаат топки до пикер или лево крило, аха да, пуштија топки и до Џукичо, заб шо си заборај во Ледената во 2022 година, од пусти страв да не му скини зицер Никучо и топките ги забораваше, арогантно чоече, страшно нешто.:kuracc:
Во нападот, стабилно, мирно и без глупости, шо е изненадување за досегашниот тек на сезоната, да не беше Пилиповиќ со еден куп зицери шо скина ќе беше разликата накај 10 ка.
И после ќе речи некој не било до играчите.
Вака да играа претходно на тие 3 утакмици дома, ко зедовме само 1 бод од можни 6, и на тие гостувања во Охрид на 14.12.2025 и во Автокоманда на 21.09.2025, ќе се боревме до последно коло за титула, ама то е то, нека се замислат/засрамат малку тие шо дозволија да се тресиме да се бориме за второ место..
Да се изигра сега со Алкалоид, без калкулации, без потценвање, оти Киро секогаш е најопасен кога не очекуваш, ќе дава изјави по медиуми, ќе те крева во облаци, ќе ти ласка, ќе се потценва дека имат млада, неискусна екипа, итн, на крај ќе излезат со 200 % од силите, зато не смеј има опуштање и треба со стил да се заврши сезоната,
Да се извлечат поуки од оваа сезона и се надевам дека нема да се повтори појќе, посебно со изданијата на домашен терен.
Не смеј ни под разно да се помисли да се губи во иднина на домашен терен, оваа сезона подобро игравме на гости отколку дома,
Се надевам дека старио ќе го подеси тој мајндсет, дека психолошки ќе ги наштелова, па наредна сезона ќе гледаме друга екипа на терен, со самодоверба и дрскост, без респект кон противникот, како шо беше во најголемиот дел од мечот вчера во ТВРДИНАТА"", која беше лесно освоена за 40 ина минути.:uzi:

Канцерот на ракометот се гнасите Начевски и Николов. Корумпирани се до немајкаде.
Како велеа на подкаст во само ракомет ,,Митревски премногу збораше па го отерав кај мајчинаму и се смириʼʼ на крајот излезе дека тие двата таму заминаја, а можи и подалеку зато се толку мирни, нигде ги нема

isto samo sakam da napomenam neznam koj kolku vide ama mora da se napomeni
lembanov na krajo mu kaza na seljober od vojvodina od kaj teci dragoro i se upati na kaj tribinite kade gospodski i so bitolski bon ton (i ako ne e od bitola) gi pozdravi pecako i gospodino slavco aka milenko za siromasni so eden dobar gest :kuracc:
bravo alekso :cuc:

isto samo sakam da napomenam neznam koj kolku vide ama mora da se napomeni
lembanov na krajo mu kaza na seljober od vojvodina od kaj teci dragoro i se upati na kaj tribinite kade gospodski i so bitolski bon ton (i ako ne e od bitola) gi pozdravi pecako i gospodino slavco aka milenko za siromasni so eden dobar gest :kuracc:
bravo alekso :cuc:
Вистина, сега ја гледав снимката, шо напрајја со него нешто мафташе накај нив??

Вистина, сега ја гледав снимката, шо напрајја со него нешто мафташе накај нив??
se desi to so nasite deva marii od upravata go imaja pozajmeno ger florot na ohrid za ovie da igrat evropa togas uste verojatno oh nemase a edno pozajmuvanje e 2-3000 evra pa ovie go pozajmija cisto onaka oti tie treba so site dobri da bidat pa na utakmicata tamu slavco ili milenko za siromasni pokazvase sreden prst na kaj klupata igracite upravata
e vcera se desi to so nemat tie madina za reakcija alekso mu gi dade madinata i na toj zalizanio i na tusniko e to se desi :D
p.s neznam isto dali slusnavte vcera vo ohrid se peese " vo ohrid vi se ebat sestrite " hahahahahahahah da da ubo citate

Последно уредено:
Back
На врв Bottom