Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дремам на работа и сакав да проверам нешто, отварам приватен прозорец за да не ми гледаат што сум пребарувала и автоматски си укуцав редтјуб.
Ова ли е тоа масл мемори шо го викаат?

Идеја за добар Мастерклас:

Како скопјанец да искамчи покачување од менаџер/хед од источна Македонија во странска фирма.

Dear K,

Би го тепал Stefan-kobe со рачка од лопата. Онака би го чекал пред зграда:

- Здраво.
Здраво.

- Ти си Stefan-kobe што пишува на кајгана форум?
Да, кој прашува...?

- Рачкава прашува.

И удри, мавај. Прво ќе морам да одам со стариот трик: еј види, Марио Балотели, за да се заврти како би го акнал по грбот убаво и на тој начин би надоместил евентуален физички хендикеп од моја страна. Би го млател со сајла, со капак од тенџере за правење ајвар, со мокар пешкир, со зимски чорапи полнети со песок, со столица од високите за шанк, со синџир од точак, со гума за пливање за да одмори малку, со боксерски ракавици, со тркало од точак, со врата од фрижидер, со стар телевизор од 80-те, со цепени дрва, со нецепени дрва, со плинска боца, со зарѓан радијатор, и со се друго што би ми дошло при рака.

Сигурен сум дека неговите комшии не би останале рамнодушни на глетката и заедно би го измлатиле џубрето.

Сега нашол да ме нервира на освоена титула... :cautious:

Последно уредено:
Боље Палермо да земеше титула него некој клуб со самобендисани навивачи. Сите ко со ист калап правени се. 10 год си имам проблем со овие луѓе, немаат ни култура, ни осет, ни срам, ни почит, само јас, јас, јас. Жими се клубот за кој се навива боље кажува за карактерот и карактеристики на човек него хороскоп. Еве овие ко од една мајка се родени. Хумор тумор, его до плафон, досадни, нападни...

А да и шовинисти се.

Живееме во години на најлоша мода, самба адидас патика, звонарка беги панталона која пази, може да биде и трифртаљка. Крави ли ја прават модава па сакаат сите да личат на нив?

ДК Zosto nitu eden gazda od Makedonskive televizii ne pomaga na zagrozeni semejstva ?

Po primerom na Zeljko Mitruvic

ДК,

Денес актуелна е веста за жената која, откако излегла од автомобил, пропаднала во шахта и починала. Постарата жена што загина при пад во шахта во NYC била етничка Албанка Donike Gocaj.

Back
На врв Bottom