Фан Клуб: Интер

Ништо не те разбирам. Која титула има собир пред влезот? Гледам дете во количка и жена што си оди од шопинг на сликата. Who the fuck е Роберто?
kako me preeba likov svaka cast. Cim pisa deka ima pred east gate otidov so kola i gledam guzva, vikam toa e toa, se gleda na video bim utakmicata i slavjeto, ke slavime titula ja pa celiot u inter rekviziti. Odam tamu i gledam cel east gate se prazni toa alarmot za evakuacija go uklucile navodno pozhar deka imalo u molot :facepalm:. Si otidov poparen i iznapcuv sve zivo i divo u sebe

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Си нагазил во јадрото на срамот
ja pa ozbilno procitav sto stavil i otidov, me ponese vozbudata. Si ja pustiv utakmicata dur vozev od telefon na magenta aplikacijata i na kruzniov tuka pred east gate da svrtam stvarno vidov guzva nadvor i mislev za inter se sobrani. Uste pa trcam nakaj niv... @nik1 cela tuba gorivo treba za ova da mi nadomestis

Sekako ke se desava revolucija vo rosterot godinava no ke vidime na krajot kolku ke sme zadovolni od ova. Dosta od postarite igraci ke zaminat, Marota izjavi deka ke se celi pred se na mladi igraci, i na uslovno receno, delumno iskusni, koi vlagaat u svoj prajm ama nikad ne se verue sto zbori krivookiot.

Potencijalni zaminuvanja sto moze da ne ostetat se onie na Bastoni i Damfris, oni ne se sigurni vo momentov i ima prilicno izgledni sansi oni da zaminat i od niv klubot da inkasira dosta. Za Bastoni interes navodno sega so Murinjo projavuva Real, i moze da go iskoristat Paz kako mamec za ova, a vo megjuvreme vo Inter da dojde Solet, koj igra na istata pozicija na koja e i Bastoni, i onoj bosanecon od Sasuolo, koj igra centralno vo odbranata.
Za Django navodno imalo tim od PL sto bil spremen da ja plati klauzulata za nego, navodno Liverpul, sto pa najverojatno bi znacelo deka Inter bi idel po Palestra.

Sekako ke se desava revolucija vo rosterot godinava no ke vidime na krajot kolku ke sme zadovolni od ova. Dosta od postarite igraci ke zaminat, Marota izjavi deka ke se celi pred se na mladi igraci, i na uslovno receno, delumno iskusni, koi vlagaat u svoj prajm ama nikad ne se verue sto zbori krivookiot.

Potencijalni zaminuvanja sto moze da ne ostetat se onie na Bastoni i Damfris, oni ne se sigurni vo momentov i ima prilicno izgledni sansi oni da zaminat i od niv klubot da inkasira dosta. Za Bastoni interes navodno sega so Murinjo projavuva Real, i moze da go iskoristat Paz kako mamec za ova, a vo megjuvreme vo Inter da dojde Solet, koj igra na istata pozicija na koja e i Bastoni, i onoj bosanecon od Sasuolo, koj igra centralno vo odbranata.
Za Django navodno imalo tim od PL sto bil spremen da ja plati klauzulata za nego, navodno Liverpul, sto pa najverojatno bi znacelo deka Inter bi idel po Palestra.

da ama ova obicno i obratno se desava, cim mu vikaa vaka toa e atmosferata okolu nego, ne e problem Inter, i negovite odnosi so klubot, problem e sve sto se desavase vo Italija i klasicnata omraza prema nego od strana na gjubreto koe e vo ogromen broj u taa zemja. Barsa ima problemi za da gi zadovoli baranjata na timot, davale mnogu malku, ama Murinjo moze da e problem, ko i faktot sto sakame da go zememe Paz od tamu.

Ke vidime, Django rekol posle SP ke vidi sto kako ke sedne so upravata, i ili ovde ke ima nov dogovor ili transfer, ama za Bastoni seuste postojat izgledni sansi da zamine ako stigne dobra ponuda, on ke bese veke igrac na Barsa da imaa 70-80m da iskeshiraat, ama nemaat, a Real ima joker u rukav, Paz, sto moze da go iskoristat za da se namali cenata.

Ne bi spiel na toa uvo deka Bastoni sigurno ostanuva iako site bi sakale toa da e slucaj.
Автоматски споено мислење:

1779196704437.png

Dresot sledna sezona, poln pogodok, eden od podobrite dizajni sto izlegle i konencno najk da ubode direktno u centar.

Отворив дресот, без никакви додатоци кошта 150€
Овие изгледа на друг начин се сремни да собираат пари за Нико Паз.
Јас не разбирав и кога беа по 80-90€ со што ја оправдуваат таа цена на дрес правен во Бангладеш, ама со 150€ дефинитивно кревам раце од купување Интер дресови. Имам 3, ако најдеме некој на продажба од претходните сезони за до 50€ - ок. Ова другово нема смисла.

Отворив дресот, без никакви додатоци кошта 150€
Овие изгледа на друг начин се сремни да собираат пари за Нико Паз.
Јас не разбирав и кога беа по 80-90€ со што ја оправдуваат таа цена на дрес правен во Бангладеш, ама со 150€ дефинитивно кревам раце од купување Интер дресови. Имам 3, ако најдеме некој на продажба од претходните сезони за до 50€ - ок. Ова другово нема смисла.
При крај на сезона пред утакмица, ако одиш или ако имаш некој што оди, за 35 евра ќе ги распродаваат со се имиња од фудбалери позади. Овој дрес конечно е вистински Интер дрес и вреди да се има, но 150 евра се премногу.

Back
На врв Bottom