Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пропаддна не му е паметот во ракомет одамна него.Атанасиевиќ страшно пропаднал у Битола…
Не знам дали е до ова, ама по мене од старт го преценија луѓето затоа што кога се појави играше со муда и во еуфорија и пружаше добри партии.Пропаддна не му е паметот во ракомет одамна него.
Добар нутриционист, суплементација и ќе крени на маса за некоја година. Можеби и најпаметно ќе е така, за напад ако истрча некоја полуконтра ок, ако не само одбрана.Не знам дали е до ова, ама по мене од старт го преценија луѓето затоа што кога се појави играше со муда и во еуфорија и пружаше добри партии.
Инаку, нема движење, нема шут, нема интелигенција за додавање. Можеби првите две работи можеше да ги научи со напорна работа (и уште може, млад е), но заостана.
Со годините може ќе го преориентираат во стриктни одбранбен играч, иако не е толку корпулентен.
Не можи оти поќе пие него шо тренира.Не знам дали е до ова, ама по мене од старт го преценија луѓето затоа што кога се појави играше со муда и во еуфорија и пружаше добри партии.
Инаку, нема движење, нема шут, нема интелигенција за додавање. Можеби првите две работи можеше да ги научи со напорна работа (и уште може, млад е), но заостана.
Со годините може ќе го преориентираат во стриктни одбранбен играч, иако не е толку корпулентен.
Павле е профил на играч кој само во екипа која игра ран н ган ракомет може да просперира.Инаку, нема движење, нема шут, нема интелигенција за додавање. Можеби првите две работи можеше да ги научи со напорна работа (и уште може, млад е), но заостана.
Има едно младо дете талентирано во Австрија, треба да му се даде шанса.Фалат 2-3 играчи од нивото на кое што се Фитиљот, Мечка, Митев за да одиме ниво, две погоре и да правиме муабет за топ 8, па и шанса за топ 4. Најболна е позицијата на десен бек, се надевам ќе се најди барем еден добар странец да се натурализира.

Имаше добри финансиски понуди и од Германија и од Киелце, беа одбиени од Алкалоид.За Марко Митев пред некое време нели се пишуваше дека потпишал за некој клуб во Германија (така некако беше) ... Ме интересира ако има некој што е поупатен, дали има нешто официјално (бидејќи имаше тешка повреда) или тоа беа само шпекулации?
Не дека Словачка е мерило ама тоа што не менуваме пикер прави разлика.Interesen fakt, najdobra odbrana imame u kvalifikaciive.
И далеку најдобра гол разлика од +22Interesen fakt, najdobra odbrana imame u kvalifikaciive.
Каков Петар, тој за жив не го сметам. Ранг на Тинекс ПролетНе можи оти поќе пие него шо тренира.
Зборам за Петар иначе, Павле е покоректен.