Se soglasuvam. Albania go imashe najdobrata pesna. No eteне може да биде честито победа на Евровизија, никому
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se soglasuvam. Albania go imashe najdobrata pesna. No eteне може да биде честито победа на Евровизија, никому
Абе Бијонс, тие за Евровизија се како пензионерите кај нас за гласање....отиде вистинската музика у неповрат, ова све вриштење и фалширање не е музика дополнително со ретардирана костимографија, во втората вечер на една песна со камера фатија еден хомомашки пар како се прегрнуваа и бакнуваа и те како бил присутен ЛГБТниот разврат.
Mozhe so Martin Vucic - Rano mi e da se vrzamЗатоа догодина и ние ќе учествуваме пак.
Никој нема добра песна на Евровизија.Se soglasuvam. Albania go imashe najdobrata pesna. No ete
Па од Сан Ремо правец тука доаѓаат не заебавај.Никој нема добра песна на Евровизија.
Не се будали Италијанците што ја откачија уште одамна. Сан Ремо за Евровизија е измислено.
да, не пратам одамна
Азис како домаќин пак ќе ја врати во ненормалаБреј, девојка со големи цицки победила на Евровизија, светот полека се враќа во нормала.