Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
I already did. :kruna:

Секој ден правам по 13-14к чекори.
Три пати неделно 4-6 км трчкам
Ќе бидам тип топ за лето!

Просекот ми го руши викендот, ден за кафана јбг.

IMG_5846.jpeg
.

I already did. :kruna:

Секој ден правам по 13-14к чекори.
Три пати неделно 4-6 км трчкам
Ќе бидам тип топ за лето!

Просекот ми го руши викендот, ден за кафана јбг.

.
А таман помислив и се израдував дека у спојлеров имаше ставено слика од тело да видиме дали имаш мишелинки. :(

Јас да сум си веселка, па макар била и дебелка. :D

Фантазирајте си вие дали сум 50, 65 или 100 кг. Скроз небитно, шармот не ми фали. :pipi:
Значи на сите ќе дадеш, само на мене не ми даваш да те фантазирам, ми пријавуваш мислења. Тоа само ме прави да повеќе го сакам.

Значи на сите ќе дадеш, само на мене не ми даваш да те фантазирам, ми пријавуваш мислења. Тоа само ме прави да повеќе го сакам.
Што сакаш сонце, сакаш ли да продолжиме во приватна порака? Еве и тебе ти давам ако сакаш материјал.

Слободно облечи и скафандер ако сакаш душе. Тој пивски стомак не се сокрива. Шо има везе. Еднаш се живеј бе!

Ете вот корпа ми мавна. Не ми пиша во приватна порака. Само јак се праи на зборови. Изгледа го искараја дома.

Слободно облечи и скафандер ако сакаш душе. Тој пивски стомак не се сокрива. Шо има везе. Еднаш се живеј бе!

Ете вот корпа ми мавна. Не ми пиша во приватна порака. Само јак се праи на зборови. Изгледа го искараја дома.
Go iskara zenamu. Papucar :toe:

Штета. Па и јас имам папучи. :D
Инаку на руски папучар е "подкаблучник" т.е. ставен под штикла(каблучок-штикла). Така да нашиов израз е мек некако, таму жива перверзија :D ;)

Attachments

• stikla.jpg
    stikla.jpg
    4,3 KB · Прегледи: 9
Go iskara zenamu. Papucar :toe:
Абе јас ги сакам работите се додека не можам да ги имам, но штом може да ги имам, одма губам интерес. Јас сум како куче што брка коли, не би знаел што да направам ако фатам една. :P

Back
На врв Bottom