Хоуп
ümid edirəm
Не кажувај во множинаНе сме толку згодни![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не кажувај во множинаНе сме толку згодни![]()

Ти правам услуга, ама ајдеНе кажувај во множина![]()

Work for itНе сме толку згодни![]()
I already did.Work for it

А таман помислив и се израдував дека у спојлеров имаше ставено слика од тело да видиме дали имаш мишелинки.I already did.
Секој ден правам по 13-14к чекори.
Три пати неделно 4-6 км трчкам
Ќе бидам тип топ за лето!
Просекот ми го руши викендот, ден за кафана јбг.
.

Јас да сум си веселка, па макар била и дебелка.

Значи на сите ќе дадеш, само на мене не ми даваш да те фантазирам, ми пријавуваш мислења. Тоа само ме прави да повеќе го сакам.Јас да сум си веселка, па макар била и дебелка.
Фантазирајте си вие дали сум 50, 65 или 100 кг. Скроз небитно, шармот не ми фали.![]()
Што сакаш сонце, сакаш ли да продолжиме во приватна порака? Еве и тебе ти давам ако сакаш материјал.Значи на сите ќе дадеш, само на мене не ми даваш да те фантазирам, ми пријавуваш мислења. Тоа само ме прави да повеќе го сакам.
Јас да сум си веселка, па макар била и дебелка.
Фантазирајте си вие дали сум 50, 65 или 100 кг. Скроз небитно, шармот не ми фали.![]()
Слободно облечи и скафандер ако сакаш душе. Тој пивски стомак не се сокрива. Шо има везе. Еднаш се живеј бе!
Go iskara zenamu. PapucarСлободно облечи и скафандер ако сакаш душе. Тој пивски стомак не се сокрива. Шо има везе. Еднаш се живеј бе!
Ете вот корпа ми мавна. Не ми пиша во приватна порака. Само јак се праи на зборови. Изгледа го искараја дома.

Штета. Па и јас имам папучи.Go iskara zenamu. Papucar![]()

Инаку на руски папучар е "подкаблучник" т.е. ставен под штикла(каблучок-штикла). Така да нашиов израз е мек некако, таму жива перверзијаШтета. Па и јас имам папучи.![]()

Ете вот корпа ми мавна. Не ми пиша во приватна порака. Само јак се праи на зборови. Изгледа го искараја дома.
Абе јас ги сакам работите се додека не можам да ги имам, но штом може да ги имам, одма губам интерес. Јас сум како куче што брка коли, не би знаел што да направам ако фатам една.Go iskara zenamu. Papucar![]()