Фан Клуб: Интер

Никој не коментира дека Сучиќ се вклопи одлично во екипата и дека секако сеуште ке напредува во иднината. Ке видиме какво ке биде Меркатото летово, ама ме радува дека Киву планира да премине на 4-2-3-1.

GDS pisuvaat denes za navoden transfer budzet od 150m evra.
Ne znam kolku e tocno zasto budzetite sto gi stavaa mediumite denovive imaa ogromni varijacii ama toa ne e bitno, toa sto e bitno e, ako i samo Ako, ima sansa da se zeme Paz, treba da se odi all in na nego i posle sve sto ke dojde koj i da e da ne se zamarame ic sto kako i zasto.

Se soglasuvam so Kasano koj kaza deka ako Inter go zeme Paz uste od sega treba da im go dadat skudetoto, mnogu ke se digne kvalitetot na timot so nego a isto taka i sistemot ke trpi promena najverojatno vo 4312 ali toa otom potom.

Tolku e za merkatoto, moja edinstvena zelba e Paz, sve ostalo so nula zamaranje ke pratam vo slucaj ovoj da dojde.

За Нико Паз се прави фама ама не мислам дека има шанси да дојди..односно многу ќе се изненадам ако има еден ваков трансфер бидејќи и лани така бевме хајпнати за Лукман па на крајот не дојде иако сите знаеме дека е играчиште без разлика каде ќе играше ќе се вклопеше.

Паз можи тука само Лаутаро и Занети како Аргентинско лоби да помогнат и тој да сака да дојди експлицитно, иначе со пари нема што да бараме ако некој како ПСЖ или Англиските екипи го бараат.

ЗА Реал Мадрид не верувам да се врати бидејќи турчинот кај нив ја игра истата позиција/улога и ќе треба Паз да биди резерва со Брахим Дијаз да се тепаат кој помалце ќе седи на клупа.

Мене искрено ме интересира Станкович што играч е и дали ќе биди добар барем колку Сушич за да има ефект неговото носење..и за Џонс што се зборува не знам дали ќе се вклопи и како ќе се вклопи ако дојди ( со оглед дека лајкува слики на Интер на социјалните мрежи како да има некој чад поврзан со него )

GDS pisuvaat denes za navoden transfer budzet od 150m evra.
Ne znam kolku e tocno zasto budzetite sto gi stavaa mediumite denovive imaa ogromni varijacii ama toa ne e bitno, toa sto e bitno e, ako i samo Ako, ima sansa da se zeme Paz, treba da se odi all in na nego i posle sve sto ke dojde koj i da e da ne se zamarame ic sto kako i zasto.

Se soglasuvam so Kasano koj kaza deka ako Inter go zeme Paz uste od sega treba da im go dadat skudetoto, mnogu ke se digne kvalitetot na timot so nego a isto taka i sistemot ke trpi promena najverojatno vo 4312 ali toa otom potom.

Tolku e za merkatoto, moja edinstvena zelba e Paz, sve ostalo so nula zamaranje ke pratam vo slucaj ovoj da dojde.
Дабогда се десило

Паз можи тука само Лаутаро и Занети како Аргентинско лоби да помогнат и тој да сака да дојди експлицитно, иначе со пари нема што да бараме ако некој како ПСЖ или Англиските екипи го бараат.
1778882800974.png

1778882854686.png

Со буџет од 150м, (без продажба на Бастони/Турам) Марота ќе направи тим кој може да се бори и за титула во ЛШ.

Нико Паз е идеален избор, тоа е она што недостига во средината.

Сепак потребен е и профил на играч за 1на1 ситуации. Брз, дриблер кој може да игра втор шпиц или класично крило. Добро е да имаме опција и за промена на формација...

Замена за Ачерби, ДеФрај, Сомер...

Сигурно ке брка и некои на кои им е договорот истечен. Немојте да заборавите дека е мастермајнд за слободни/евтини играчи.

Back
На врв Bottom